Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

MRB: Η ΝΔ προηγείται με 18,2% του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ όπως παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB καθώς προηγείται με 18,2%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: «Δεν αποφάσισα-Δεν απαντώ»: 8% και «Λευκό-Άκυρο-Αποχή»: 5,2%. Στην παράσταση νίκης, προηγείται με 65,3% η ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 15,3%. Η επιλογή «Κανένα κόμμα» καταγράφει ποσοστό 6,6%. Ακολουθούν «Άλλο κόμμα» με ποσοστό 5,2% και «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ» με ποσοστό 7,5%. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζoυν και τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα: «Ποιος από τους δύο θεωρείτε ότι θα ήταν καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας;». 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει το 45,6% των ερωτηθέντων και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 26,3%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 23%. 

Στην πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου (χρόνος διεξαγωγής 17-25 Ιουνίου 2020), στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά που καταγράφουν τα κόμματα είναι τα εξής:
  • ΝΔ: 40,1%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 21,9%
  • Κίνημα Αλλαγής: 6,6%
  • ΚΚΕ: 5,2%
  • Ελληνική Λύση: 3,8%
  • ΜέΡΑ 25: 2,8%
  • Χρυσή Αυγή: 1,5%
  • «Άλλο Κόμμα»: 4,9%
  • «Αδιευκρίνιστη Ψήφος»: 13,2%.

7 σχόλια:

  1. Στημένες κ κατόπιν παραγγελίας εδώ κ χρόνια οι δημοσκοπήσεις. Ψέματα όλα αλλά δυστυχώς ακόμα επηρεάζουν την κοινή γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ήταν τόσα χρόνια αυτός ο Μητσοτακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιες οι διαφορες του αλεξη Παπανδρέου
    Με τον κουλη δρακουμελ ειπαμε;
    ΚΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσος πετυχημενος ο αλλος δρομος του αλεξης που εφερε κουλη με ιστορικες διαφορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά τώρα,υπάρχει κανένας που να πιστεύει αυτές τις δημοσκοπήσεις πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχες Αυγουστου εκλογες με απλη αναλογικη και φθινωπορο οι διπλες ανευ αυτοδυναμιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ανδρέας μείωσε τον " κίνδυνο" του ΚΚΕ, ο Αλ6ς μείωσε το " όνειρο" της πρώτης φοράς αριστερά. Τι θα προλάβουμε να δούμε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ