Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mας απογείωσε η Αλεξάνδρα!

Μέρος των διακοπών της όπως φαίνεται είναι το Άστρος Κυνουρίας στο οποίο σίγουρα θα έχουν πέσει «σαγόνια» στις παραλίες του με τις εμφανίσεις που κάνει εκεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Παρέα με μια φραγκοσυκιά η πανέμορφη και εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράζει υπογλώσσια με το
φανταστικό……μπλε μπικίνι της το οποίο πραγματικά αναδεικνύει όλα τα προσόντα της. Και όταν μιλάμε για προσόντα μιλάμε για πλούσια προσόντα, όχι παίξε γέλασε. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου πόζαρε με φόντο μια άγρια φραγκοσυκιά φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε μπικίνι που τόνιζε όχι μόνο το πλούσιο μπούστο της, αλλά και ολόκληρο το θεσπέσιο σώμα της. Τα like δίνουν και παίρνουν, αφού περισσότεροι από 8.000 followers σίγουρα ενθουσιάστηκαν μ' αυτή την εμφάνισή της. Δείτε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πραγματικά καυτή εμφάνιση:



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ