Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λοζίτσι»: Η κορυφαία επιλογή για δεξιώσεις στη Βέροια

Η πολυτέλεια σε minimal αποχρώσεις
Ονειρεύεσαι για την δεξίωση του γάμου σου ένα παραμυθένιο μέρος, όπου οι καλεσμένοι θα απολαύσουν κορυφαίες γεύσεις, άνεση και πολυτέλεια; Ψάχνεις έναν πολυχώρο με ειδυλλιακό περιβάλλον στη Βέροια; Τότε η επιλογή του «Λοζίτσι»
αποτελεί μονόδρομο. Στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Ασωμάτων, το ξενοδοχείο «Λοζίτσι» διοργανώνει τις κορυφαίες δεξιώσεις σε γάμους, βαφτίσια και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, το «Λοζίτσι» προσφέρει ένα πλούσιο και ποιοτικό μενού, σε πολύ προσιτές τιμές.

Διαθέτει πολύ μεγάλο πάρκινγκ και δωμάτια, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι από άλλες πόλεις που χρειάζονται διανυκτέρευση. Στον υπαίθριο χώρο, υπάρχει μπαρ για κοκτέιλ και ποτά.

Πάρτε τώρα τηλέφωνο στα: 2331ο 22327, 22328 & 6982283137 ή στείλτε e-mail στο: info@lozitsi.gr και κλείστε ραντεβού για να δείτε από κοντά τον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου και να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

O καινούργιος χώρος του «Λοζίτσι» μαγεύει και συναρπάζει.

«Λοζίτσι»
1ο χλμ. Βεροίας - Σελίου
Τηλ.: 23310 22327 / 22328

Δείτε φωτογραφίες:

  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ