Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λεωφορείο «έμεινε» στη μέση του δρόμου στον Περιφερειακό

Μικρή αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2020 στον Περιφερειακό της Βέροιας, από τουριστικό λεωφορείο που «έμεινε» από βλάβη στη μέση του δρόμου. Συγκεκριμένα, στις 2 το μεσημέρι, το λεωφορείο παρουσίασε μηχανική βλάβη μπροστά από το ξενοδοχείο Αιγές με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου, σχεδόν επάνω στη διπλή γραμμή, αφού ο οδηγός προφανώς δεν πρόλαβε καν να το οδηγήσει και να το ακινητοποιήσει με ασφάλεια μέχρι την άκρη του οδοστρώματος.
Στην αρχή ειπκράτησε ένα μικρός χαμός, με τα οχήματα από μικρά ΙΧ μέχρι και βαριά οχήματα να επιχειρούν να προσπεράσουν το λεωφορείο, άλλα από δεξιά και άλλα από αριστερά. Άμεσα όμως έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο για την αποφυγή πρόκλησης κάποιου ατυχήματος, αποκλείοντας την μια λωρίδα κυκλοφορίας, με την κίνηση για λίγη ώρα να διεξάγεται εκ περιτροπής από μια λωρίδα. Στη συνέχεια έφτασε επί τόπου και συνεργείο, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη ώστε να απομακρυνθεί το λεωφορείο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.








3 σχόλια:

  1. 2,5 METΡΑ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ Η ΕΞΠΡΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που σχολίασαν σίγουρα γνωρίζουν πολλά από τέτοια οχήματα χωρίς να γνωρίζουν το πρόβλημα του λεωφορείου. Λες και είναι Ι χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ