Με συγκίνηση για τους θανόντες συναδέλφους αλλά και ευχάριστες εξελίξεις η συνέλευση των Αστυνομικών Ημαθίας

Παίρνει μπρος το νέο Αστυνομικό Μέγαρο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ο.Α.Σ.Υ κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Αντιπρόεδρος επί των Οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Βασίλειος Πανταζής, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Βουλευτής Ημαθίας και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ κ. Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσ/νίκης κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Σερρών κ. Αναστάσιος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας κ. Πέτρος Τσικόπουλος καθώς και πλήθος μελών της Ένωσης.
Στη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός έτους 2019, οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Διονύσιος Κούγκας καθώς και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Βασίλειος Πανταζής αναφέρθηκε στο θέμα του νέου βαθμολογίου που σχεδιάζεται να ισχύσει στην ΕΛ.ΑΣ..
Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις συζύγους των δυο εν ενεργεία θανόντων Αστυνομικών, του Λάμπρου Δημητρουλάκου που υπηρετούσε στον ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη Βέροια και του Γιώργου Νάτσιου που υπηρετούσε στη Νάουσα, καθώς επίσης και στον Αστυνομικό Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην Ένωση.

Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην διαδικασία ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας, αφού μόλις πρόσφατα όπως ενημέρωσε το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η. κ. Απόστολος Μούρτης, πιστώθηκε το κονδύλιο στο Υπουργείο Πολιτισμού για τις σωστικές - ανασκαφικές έρευνες και τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εργασίες.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, ο οποίος με την συμμετοχή του στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης μας συνέβαλε ουσιαστικά στην ενημέρωση των μελών μας για όλα τα τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ