Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Μπαρτζώκα για τα Κυβερνητικά μέτρα

Νέα μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας και της εργασίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Το δίχτυ προστασίας του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ ενισχύεται με έξτρα πόρους, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση όσο δυνατόν περισσότερων θέσεων εργασίας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αναστολή-μείωση της καταβολής προκαταβολής φόρου, καθώς και η ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων άνευ προσωπικού στον 3ο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής.

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα εξέφρασε στο veriotis.gr ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς είχε ζητήσει την εφαρμογή των σημαντικών αυτών ρυθμίσεων με ερωτήσεις του στη Βουλή.

«Όντας και ο ίδιος μάχιμος δικηγόρος και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ασύμμετρη φορολογική επιβάρυνση που προκαλείται από την προκαταβολή φόρου, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, ζήτησα έγκαιρα από την πολιτική ηγεσία την αναστολή της αλλά και την ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων χωρίς προσωπικό στην ευνοϊκή δανειοδότηση από το κράτος. Πρόκειται για μέτρα που δικαίως ζητούσε επίμονα ο επιχειρηματικός κόσμος της Ημαθίας και όλης της χώρας.

Δεν μπορώ λοιπόν παρά να είμαι ικανοποιημένος αφενός για την ανακούφιση που προσφέρουν τα μέτρα, αλλά δεν σας κρύβω και για την έμπρακτη απόδειξη πως οι προσπάθειες που κάνω για να μεταφέρω τις αγωνίες των πολιτών στα κέντρα αποφάσεων, πιάνουν τόπο.

Είμαι υπερήφανος για την Νέα Δημοκρατία που υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και αξιοποιεί τις προτάσεις των βουλευτών. Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν την υπόσχεση μας ότι το δίχτυ προστασίας αφορά όλο το φάσμα της οικονομίας», δήλωσε στον «Βεροιώτη» ο βουλευτής Ημαθίας.

3 σχόλια:

  1. Μάχιμος δικηγόρος; Πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. βουλευτής, όπως τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα, έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τα βουλευτικά προνόμιά του μέσα στο πολυτελές μαύρο τζίπ με τον οδηγό. Έτσι και εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λόγος που λησμονώ εκείνον που με έβλαψεν είναι διότι ευρέθη κατόπιν άλλος που μ’ έβλαψεν περισσότερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ