Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γουστάρω Δερμιτζάκη, γιατί...

Γεια και χαρά σε όλους λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Διαβάζω τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παύλο Δερμιτζάκη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας. Θέλω να πω, πως αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και ανεβάζει τον πήχη της ομάδας. Γουστάρω τον Παύλο Δερμιτζάκη γιατί είναι
ένας προπονητής με ικανότητες και εμπειρία. Ξέρει να κρατάει τα αποδυτήρια, γνωρίζει τι θα πει ψυχολογία και δουλεύει με τις ακαδημίες. Στην Καβάλα κατάφερε να κάνει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Και ήταν όλα πιτσιρίκια της περιοχής. Μην ξεχνάμε πως μας «έκλεισε το σπίτι» με το 0-2 που πήρε μέσα στη Βέροια, ενώ και εκτός έδρας η «Βασίλισσα» είχε χάσει με 1-0. 

Άνθρωπος που έχει κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έχει πάρει την πρόκριση μέσα στην Φενέρμπαχτσε. Τι να λέμε τώρα; Έχει προπονήσει Βιερίνια, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς και Σαμπιγγίδη. Τα πάντα όλα! Όχι σαν κάτι άλλους χθεσινούς που έχουν παίξει στα Κουφάλια και στη Καλαμάτα και μας το παίζουν «Μουρίνιο». 

Είμαι σίγουρος πως με τις μεταγραφές που θα κάνουν τα αδέλφια Μπίκα και με την στήριξη των φιλάθλων, έρχονται καλύτερες ημέρες για την ιστορική Βέροια. Το κεφάλι κάτω, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Η «Βασίλισσα» σ' ένα χρόνο θα πρέπει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. We are back!

4 σχόλια:

  1. Ποιος δερμιτζακη ρε σεις, νυχτα θα φυγει, κωστενογλου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ,ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ...ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπίκα πάρε τον Φερέιρα! Θα κάνεις χάρη στον Σαββίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ