Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε με πανέμορφα μοντέλα η «Φίνα Κότα»

Άλλο ένα πετυχημένο moda show πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, με τους συντελεστές να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την ανταπόκριση του κόσμου. Λίγες ώρες πριν την εκδήλωση στο «Άρωμα Πόλης», ο διοργανωτής Γιάννης Σισμανίδης, μαζί με
τα υπέροχα μοντέλα του, βρέθηκε στο Μακροχώρι και πιο συγκεκριμένα στο ψητοπωλείο «Φίνα Κότα». Εκεί τους υποδέχθηκε ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπαλτζής, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας με σύσσωμη την ομάδα του moda show. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν πλούσιους μεζέδες και δοκίμασαν την εκπληκτική «Φίνα Κότα» που αποτελεί πλέον την κορυφαία επιλογή στη Βέροια. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις καλλιτεχνικές εξελίξεις, με τον κ. Μπαλτζή να τους ευχαριστεί από καρδιάς που επέλεξαν το μαγαζί του και να εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ