Quantcast

http://picasion.com/

Λίγο πριν δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα Κούσιου

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία η Γέφυρα Κούσιου και λίγο πριν την διασχίσουμε με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, έχουμε την ευκαιρία να την διασχίσουμε από ψηλά. Ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος σήκωσε για μια ακόμα φορά το drone του και μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε από την οδό Ακροπόλεως στην οδό Βλάχων Ηρωίδων πετώντας, χαρίζοντάς μας παράλληλα εντυπωσιακές εικόνες από την σχεδόν τελειωμένη γέφυρα. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα πλάνα, απομένουν οι τελευταίες πινελιές μέχρι το έργο να παραδοθεί στον Βεροιώτικο λαό και να πραγματοποιηθούν επιτέλους τα πολυπόθητα εγκαίνια. 
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:







1 σχόλιο:

  1. τελικα μεχρι το τελος αυτης της υποθεσης καποιοι συνεχιζουν να κανουν "πλακα". εδω και 3 μηνες πανω στο εργο δουλευουν 3-4 ατομα το πολυ και φυσικα δεν μπορουν να το ολοκληρωσουν. εχει χαθει καθε έννοια σοβαροτητας με αυτην την υποθεση.
    να δουμε με τι μουτρα θα εμφανιστουν οι " αρχοντες" και τι θα πουν στα εγκαίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ