Quantcast

http://picasion.com/

Ο Ερντογάν στην Αγία Σοφία: Όλα έτοιμα για να γίνει τζαμί

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε την Αγία Σοφία, όπου και επιθεώρησε τις προετοιμασίες για να γίνει τζαμί εν όψει της πρώτης προσευχής, την Παρασκεύη 24 Ιουλίου. Ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας παρέμεινε στην Αγιά Σοφιά για περίπου μία ώρα, όπου ενημερώθηκε από τον υπουργό Πολιτισμού και
Τουρισμού Μεχμέτ Νούρι Ερσόι και τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά, σχετικά με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν. Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος φωτογραφήθηκε στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας, ενώ έξω τον περίμενε αρκετός κόσμος που τον έβγαζε φωτογραφίες και ο ίδιος τους χαιρέτισε. Η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουλίου. Δεν έχει προς το παρόν αποσαφηνιστεί, αν θα γίνει παρουσία του προέδρου Ερντογάν ή όχι.

10 σχόλια:

  1. Ο Θεός δεν έχει θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι έχει; αναρχία; γαμω και δέρνω;

      Διαγραφή
    2. Ο Θεός δεν έστειλε τον Χριστό στη γη για να ιδρύσει θρησκεία αλλα για να μας φανερώσει την αλήθεια και να μας εξηγήσει οτι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη σωτηρίας και επειδή δεν μπορούμε να σωθούμε μόνοι μας πέθανε Αυτός για να έχουμε εμείς ζωή για πάντα.
      Μας εξήγησε να μη στρέφουμε το βλέμμα μας σε ανθρώπους και σε χειροποιητους ναούς,όπως πχ η Αγία Σοφία αλλά στον ουράνιο Πατέρα μας.

      Διαγραφή
    3. Ώπα μεγάλε. Στην αρχή καλά το ξεκίνησες, αλλά στο τέλος μου το χάλασες. Ο Ιησούς Χριστός δεν ίδρυσε θρησκεία (δλδ. εικασία για το Θείο), αλλά πίστη, καθότι με τη σταύρωση και την ΑΝΆΣΤΑΣΉ Του έχουμε αποκαλυψη της θεότητάς Του. Γι'αυτό είναι σωστό να μιλάμε για ορθόδοξη πίστη και όχι θρησκεία.
      Συμφωνείς, ή όχι? μια και τα γραφόμενά σου ταυτίζονται με αυτά των γιαχωβάδων.

      Διαγραφή
    4. Παντού γιαχωβάδες βλέπετε πια...Ο Ιησούς Χριστός ειναι ό Θεός, η ζωντανή εικόνα του Θεού.Είναι η οδός ,η αλήθεια και η ζωή, το υπερ παν όνομα.Δεν είναι θρησκεία και τυπολατρία και θρησκευτικοί κανόνες που θα σώσουν τον άνθρωπο, είναι η πίστη στο πρόσωπό Του και στη σταυρική Του θυσία αυτό που μας σώζει.
      Σε μένα κοιτάξτε και θα σωθείτε μας είπε.

      Διαγραφή
    5. Οι γιαχωβαδες που λες, ενα ονομα υψωνουν , τον Γιαχβε. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Χριστος ,οτι εγω και ο Πατερας ειμαστε ενα, ουτε που το δινουν σημασια

      Διαγραφή
    6. Αυτά τα περίεργα δογματικά που τα βρήκατε? Τα είπε κάποιος Άγιος που ασκήτεψε και είχε μάρτυρική εν Χριστώ ζωή ή αποτέλεσμα αμπελοσοφίας σε ταβέρνα με συνοδεία μαλαματίνας? Ο καθένας έχει έναν Θεό ανάλογα με τα γούστα του.

      Διαγραφή
    7. Aκριβώς όπως το είπες, ο καθένας κάνει έναν δικό του Θεό όταν απαξιεί να ανοίξει τη Γραφή και να διαβάσει τι λέει ο ιδιος ο Θεός.
      Αν διαβάζει κανεις το Ευαγγέλιο,φωτίζεται ο νους του από το Άγιο Πνεύμα και δεν έχει ανάγκη από αμπελοσοφίες και από γνώμες άλλων.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο εδαφη χανει, οποτε κατι πρεπει να κανει για αντιπεπισπασμο στο εσωτερικο.
    μην τρωτε προπαγανδα. αν πραγματικα οι ελληνες ηταν ενωμενοι χθες θα ειχαμε παρει την κατεχομενη ιωνια "τουρκια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ