Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαίνια στη Γέφυρα Κούσιου

Ο Δήμαρχος Βέροιας και η «Διαχειριστική Επιτροπή Δωρεάς Αφών Κούσιου» προσκαλούν τους δημότες της πόλης να παραβρεθούν στην ανοιχτή Τελετή Εγκαινίων-Αγιασμού της «Γέφυρας Αφών Κούσιου» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:30 στην οδό Βλάχων
Ηρωίδων στην περιοχή Κτηνιατρείου. Παρακαλούνται όσοι δημότες παραβρεθούν στην εκδήλωση να σεβαστούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός.

5 σχόλια:

  1. Περιμένουμε φωτογραφίες από τα εγκαίνια
    Συγχαρητήρια σε όλοι την δημοτική αρχή αν και λίγο αργοπορημένα παρόλα αυτά
    το αποτέλεσμα είναι θετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κολυμβητήριο είναι το πραγματικό κενό στην πόλη. Όλες οι πόλεις της Μακεδονίας έχουν Δημοτικό Κολυμβητήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση.ντροπη για την Βέροια να μην έχει κολυμβητήριο.

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΕΡΓΑ ( ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ) ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΧΡΗΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ
      ΟΙ ΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ... ΔΩΡΕΑΝ!

      Διαγραφή
  3. ε οχι και συγχαρητηρια!!!
    ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ( και παλι) και αιώνια η μνημη τους για τους δωρητες ΝΑΙ, αλλα ο δημος με τις ενεργειες του μαλλον δεν πρεπει να πολυεμφανιστει στα εγκαινια και κεντρικο ρολο να εχει η διαχ. επιτροπη δωρεας που στην ουσια ειναι και οι "συνεχιστές" των δωρητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ