Δώρισαν κοτσίδες σε γυναίκες με καρκίνο

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, ευχαριστούν: τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους συμπολίτες μας, τους επαγγελματίες κομμωτές-τριες, τον Δήμο Βέροιας που δώρισαν κοτσίδες και στήριξαν την συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε δύναμη» του πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Εκατόν είκοσι πέντε (125) κοτσίδες συγκεντρώθηκαν συνολικά. Η συλλογή των κοτσίδων έγινε από τους μαθητές στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2019-2020 με προσέλευση δωρητών κατόπιν επικοινωνίας στα εργαστήρια κομμωτικής του 1ου ΕΚ, και την ημέρα της γυναίκας 8 Μαρτίου 2020 σε εκδήλωση στο Δημαρχείο.

Κοτσίδες προσφέρθηκαν και από συμπολίτες που τις είχαν κρατημένες, κάποιες για πολλά χρόνια, καθώς και από κομμωτές/τριες που τις συνέλεξαν στους επαγγελματικούς τους χώρους. Η δραστηριότητα των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, θα συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021.

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές οσο στους εκπαιδευτικούς για την αξιέπαινη πρωτοβουλία αυτής της προσφοράς αλλα και για την ευαισθητοποίηση και την έκφραση ενσυναισθησης προς τον συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ