Quantcast

http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: Γι’ αυτό έφυγα από την Καβάλα

Με αποχαιρετιστήρια γραπτή δήλωσή του, ο Παύλος Δερμιτζάκης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να φύγει από την Καβάλα, ευχαριστώντας άπαντες για τη συνεργασία, ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Βέροιας. Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού: «Μετά από
δυο χρονιές επιτυχημένες όπου καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 και θα σας εξηγήσω τους λόγους. Αναλαμβάνοντας την ομάδα θέσαμε σαν στόχους τους οποίους και πραγματοποιήσαμε:

α) Κατάκτηση πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2018-19 και πορεία πρωταθλητισμού Football League 2019-20.
β) Έμφαση και ανάδειξη στο ντόπιο στοιχείο με μεγάλο ποσοστό νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.
γ) Μεταγραφές ποδοσφαιριστών Λυμπεράκης (ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) Μαϊδανός (ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ) στο υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας μας (Super League), κάτι που για πολλά χρόνια είχε η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 να πραγματοποιήσει.

Κάτω από ώριμη σκέψη και έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό την διοίκηση για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου, αλλά παράλληλα και τις προθέσεις μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία μας σε χρόνο όπου δεν είχε ξεκινήσει κανένας απολύτως προγραμματισμός της επόμενης περιόδου, έτσι ώστε να μπορέσουμε και οι δυο πλευρές να κάνουμε τις επιλογές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε. Τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες για την εκτίμηση που είχε ο ένας για τον άλλον, αλλά και την προσήλωση στο στόχο που είχαμε θέσει. Τους ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί δέκτες και πρωταθλητές στην ψυχή και στο σώμα, όπως και στον κόσμο για την μεγάλη αγάπη του, τόσο στο αγαπημένο μας καραβάκι όσο και στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα βάσει ονόματος και ιστορίας και ελπίζω κάποια μέρα να ξανά ανταμώσουν οι δρόμοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ