Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγείτε άφοβα στον ήλιο με την προστασία του Herbstore.gr

100% φυσικά προϊόντα - Απόλυτα ασφαλή και για ευαίσθητες επιδερμίδες
Ο ήλιος του Ελληνικού καλοκαιριού είναι ένα όνειρο που έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε κάθε μέρα! Όμως η προστασία από τις βλαβερές του συνέπειες είναι υποχρεωτική τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.
Απολαύστε άφοβα τον ήλιο και προστατέψτε την οικογένειά σας με τα προϊόντα του Herbstore.gr. Με 100% φυσικές πρώτες ύλες, τα αντηλιακά, τα ανθόνερα και τα τζελ Αλόης του Herbstore.gr. είναι απόλυτα ασφαλή ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Κρέμα Αντηλιακή Με Δείκτη Προστασίας 30

Ιδιότητες:

● Βαθιά ενυδάτωση
● Αντηλιακή κρέμα προστατεύει ιδανικά το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία.
● Εξαιρετική για ένα όμορφο μαύρισμα!
● Κατά της ξηρότητας του δέρματος
● Ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες
● Για όλες τις επιδερμίδες
● 100% ενυδατική

Επιπλέον, τα καλλυντικά με φυτικό γαλακτωποιητή "ελιάς", όπως είναι παρασκευασμένες όλες οι κρέμες της Herbstore.gr, έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα στην επιδερμίδα. Είναι μαλακτικά, αντιγηραντικά, αντιρυτιδικά, και ιδανικά για την περιποίηση στη περιοχή γύρω από τα μάτια. Με μεγάλη ενυδατικότητα, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα, ενώ απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας μεγάλη ελαστικότητα στο δέρμα και δεν αφήνει την ελάχιστη λιπαρότητα πάνω στην επιδερμίδα. Ευνοούν την μακροχρόνια ενυδάτωση της επιδερμίδας και σε συνδυασμό με τα ευεργετικά βότανα, χαρίζουν υγεία και ευεξία!

Συστατικά: Αλόη Βέρα Τζελ, Έλαιο Καρότου ΒΙΟ, Λεβαντέλαιο ΒΙΟ, Έλαιο Ιπποφαές ΒΙΟ, Έλαιο Καρύδας ΒΙΟ & Σιτέλαιο.

Σύνθεση απαλλαγμένη από/Formula free of:
Petrolatum, Mineral Oil, Silicones, Parabens, Propylene Glycol,Ethanolamines, PEG, SLES, ALES,Synthetic Dye, Phthalates, Polycyclic Musks, Retinol, Animal by-products.Suitable for vegetarians/Κατάλληλο για χορτοφάγους

Αλόη Βέρα Τζελ

Ιδιότητες:

● Τo Τζελ Αλόης είναι πλούσιό σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.
● Έχει ενυδατικές, αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες.
● Περιέχει απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως : Φολικό οξύ, Aσβέστιο , Nάτριο, Kάλιο, Σελήνιο, Σίδερο και τις βιταμίνες Α, C, Ε, Β1, Β2, Β3, Β6 και Β12.
● Κατάλληλο σε προϊόντα περιποίησης για μετά το ήλιο και σε ενυδατικές κρέμες.
● Αντιμετωπίει τοπικούς δερματικούς ερεθισμούς (κοκκινίλες, δερματίτιδες κ.ο.κ.), καθώς επίσης χρησιμοποιείται και ως προϊόν περιποίησης εγκαυμάτων.
● Ιδανική για συγκάματα μωρών, για τη περιποίηση της παιδικής και της ευαίσθητης επιδερμίδας.
● Κατάλληλό για κάθε τύπο επιδερμίδας και απαραίτητο καλλυντικό συχνής χρήσης.
● Το Aloe Vera Gel της Herbstore.gr, είναι καθαρό (99,9%) και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Χρησιμοποιείται σκέτο αφού θεωρείτε έτοιμο προϊόν ή προστίθεται σε προϊόντα περιποίησης όπως:
● Ενυδατικές & αντιγηραντικές κρέμες προσώπου.
● Για μετά το ήλιο και ειδικότερα σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων. Για αυτό το σκοπό προσθέστε στο τζελ αιθέριο έλαιο δυόσμου (δροσιστικό) και λεβάντας (καταπραϋντικό).
● Ορούς Serum.
● Κρέμες σώματος.
● Ενυδατικά Τζελ.

ΑΝΘΟΝΕΡΑ

Τα ανθόνερα αποτελούνται από αρωματικό νερό που παράγεται μέσω της διαδικασίας υδροατμοαπόσταξης των φυτών. Το νερό αυτό περιέχει όσα διαθέτει και το άνθος, φρούτο ή φυτό, αλλά σε υγρή μορφή και μας παρέχει μια ποικιλία θεραπευτικών και καλλυντικών οφελών. Το ανθόνερα χησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς όπως στη μαγειρική, στα καλλυντικά αλλά και αυτούσια στην επιδερμίδα μας.

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία του Herbstore.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ