Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωσε τη Μύκονο η Μπέλλα

Η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με βόλτες στα Ματογιάννα αλλά και βουτιές στις κοσμικές και μη παραλίες του νησιού. Πρόσφατα, η Ιωάννα Μπέλλα τράβηξε τα βλέμματα με την παρουσία της στην Ψαρρού, καθώς το νεαρό
μοντέλο έκανε μια βόλτα στην εξέδρα της κοσμικής πλαζ και ήταν σαν να κάνει πασαρέλα. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο, άναψε φωτιές με την παρουσία της στην Ψαρρού. Με τα ατελείωτα πόδια της, το εντυπωσιακό παράστημά της και την περίσσια θηλυκότητά της έκανε μια βόλτα στην εξέδρα της κοσμικής πλαζ και προκάλεσε καρδιοχτύπια.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βέροια, εδώ και κάποιους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία με καταγωγή από τη Λεμεσό, Γιάννη Λεωνίδου, με τον οποίο και απολαμβάνει και τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί των ανέμων. Πριν από καιρό το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας διαθέτει liar jet είχε γίνει γίνει θέμα συζήτησης σε lifestyle εκπομπές με την Ιωάννα Μπέλλα να παίρνει θέση επι του θέματος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε σχετικά είχε πει: «Επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα δεν είναι εύκολα και γενικά δε μου αρέσει να προκαλούμε τον κόσμο. Θέλω να πω πως είναι το επάγγελμα του αυτό. Έχει εταιρεία που νοικιάζει lear jet. Δεν είναι ότι το πήρε για την πλάκα του, για να ταξιδεύει και να πηγαίνει τα ταξίδια του με αεροπλάνα. Δεν τον νοιάζει, δεν έχει αυτή την ανάγκη. Έχουμε ταξιδέψει μαζί στο Λονδίνο με το lear jet. Είναι εντυπωσιακό, αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά». 


Η Ιωάννα Μπέλλα, γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης. Σταμάτησε όμως εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα σε νυχτερινό μαγαζί.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

Συνεργάζεται με τα εξής πρακτορεία μοντέλων: The Legion MGT (Ελλάδα), WiLD Management (Ηνωμένο Βασίλειο), Next Model Management (ΗΠΑ / Μαϊάμι), Artroom Model Managment (Τουρκία), Anokhi Talent Managment (Ινδία) και Wilhelmina (Ντουμπάι).


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna) στις

3 σχόλια:

  1. E BRE PEDIA ENTAKSH OMORFH KALH ,,ALLA AMA DITE TH MONTELA ERXONTE STHN MYKONO THA KLAPSETAI,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ...ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

    ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ! ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ "ΜΟΝΤΕΛΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταμάτα , δεν αντέχετε αυτό που κάνεις. Προβάλεις , κάθε Μπελα- Μπουλά.Εχεις , κάποιο κέρδος , που γράφεις ολόκληρες σελίδες, για αυτές; Δεν αναρωτιέμαι μόνο εγώ αλλά σίγουρα και πολλοί άλλοι. Έλεος, τέτοια διαφήμιση;;; Και να άξιζε, είναι γεμάτο πλαστικό, το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ