Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αμαρτίες» του παρελθόντος καλείται να πληρώσει η Βέροια

Αφαίρεση βαθμών με προθεσμία εξόφλησης
Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για την διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά», καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την απόφαση να επιβάλει στη Βέροια την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Χριστιάν Σαχπεκίδης Μίλιεβιτς. Χρέη φυσικά που βαραίνουν τις παλαιότερες διοικήσεις και ουδεμία σχέση έχουν με το νέο ποδοσφαιρικό σύλλογο που συστάθηκε πριν από τρία χρόνια περίπου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δικαστηρίου: 

«Ενεργοποιεί σε βάρος της δεύτερης των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε 2019», την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 17/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χριστιάν Σαχπεκίδης Μίλιεβιτς, κατά το ποσοστό του 50% επί του συνολικού οφειλομένου ποσού των 10.300 ευρώ, και κατά τα ειδικότερον διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 613/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ