Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλαγές στη «Βασίλισσα» - Έρχονται παίκτες από το πάνω ράφι

Σε μεταγραφικό σχεδιασμό βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι επιτελείς της Βέροιας. Τι κι αν βρισκόμαστε στην μέση του καλοκαιριού, τα υψηλόβαθμα στελέχη της «Βασίλισσας» φέρονται αποφασισμένα να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να «χτυπήσουν» παίκτες από το πάνω ράφι που
θα κάνουν την διαφορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να διακριθούν την φετινή αγωνιστική σεζόν που η ομάδα κατέληξε, στην όχι και τόσο τιμητική, 7η θέση. 

Κύριος στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνουν ορισμένοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και να ενσωματωθούν ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις και συμμετοχές από τη Super League 1 και Super League 2. 

Ήδη στην ποδοσφαιρική πιάτσα άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα, ενώ μπορεί να υπάρξουν και δανεικοί από μεγάλες ομάδες, κυρίως από τις Κ17 και Κ20. 

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, αυτό βρίσκεται σε τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται εντός 10ημέρου να υπάρξει και οριστική συμφωνία. Θα πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό που έχει δουλέψει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

  1. Τι στοίχημα ότι θα γεμίσει δανεικούς από τον ασπρόμαυρο Κλεανθιακό Τούμπας; Εψώ θα΄μαστε. Κακόμοιρη Βασίλισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ