Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς ραντεβού από αύριο στις δημόσιες υπηρεσίες

Σε πλήρη λειτουργία τίθεται από αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 το Δημόσιο, καθώς, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, όλες οι υπηρεσίες του θα δέχονται το κοινό για συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν πρώτα ραντεβού, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Αυτό προβλέπει η ΚΥΑ των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Υποδομών- Μεταφορών και Ναυτιλίας. Η διαδικασία του ραντεβού θα παραμείνει σε προαιρετική βάση. Tο μόνο όριο που υπάρχει με ευθύνη κάθε προϊσταμένου είναι να τηρείται η ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων αλλά μεταξύ των πολιτών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/7-6-2020), άρθρο 19, παρ. 2, ορίζονται τα εξής:
«Οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών».

4 σχόλια:

  1. Μέσα στην όρεξη θα είναι για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μπορεί να μου εξηγησει πώς γίνεται από τη μια τα κρούσματα να πιάνουν τα 90+ (χωρίς να ελθουν ακόμα ξενοι τουριστες) και απο την άλλη να χαλαρώνουν πιο πολύ τα μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν το βιολογικό θάνατο των δημ υπαλλήλων. Να αφήσουμε το αίμα μας στην υοηρεσια για 1000 ψωροευρω

      Διαγραφή
    2. Τα 1000 "ψωροευρω" σου είναι δύο-τρεις μήνες σκληρής εργασίας για κάποιους ιδιωτικούς υπαλλήλους αχάριστε αχαμνοξύστη δημόσια υπάλληλε. Αν δεν σου αρέσει, παραιτησου και απάλλαξε το δημόσιο και εμάς, από άτομα της νοοτροπίας σου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ