Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βόλεϊ: Ένας «Αυτοκράτορας» στα μεγάλα σαλόνια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο τμήμα Βόλεϊ του Φιλίππου. Η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να πραγματοποιήσει μια τεράστια μεταγραφή που έκανε αίσθηση σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Κώστας Προύσαλης (δείτε εδώ) θα φοράει τη φανέλα των «κυανέρυθρων» για την επόμενη σεζόν και αναμένεται
να αποτελέσει τη «σημαία» του συλλόγου, τόσο με τις ικανότητές του, όσο και με την εμπειρία του. Αυτή είναι μόνο η αρχή για τον Φίλιππο, καθώς όπως ακούγεται θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα της Ημαθίας, θα φιγουράρει στην Α' Εθνική και στόχος της είναι να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο κόσμος της Βέροιας θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται. Είτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είτε με χορηγίες επιχειρηματιών που αγαπούν το Βόλεϊ. 

Ήδη, η επίσημη σελίδα του Φιλίππου στο facebook απαριθμεί 3.600 φίλους (δείτε εδώ). Τα καλύτερα έρχονται για τον «Αυτοκράτορα», που με σκληρή δουλειά και με προσήλωση στους στόχους του, θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο της πόλης μας πανελλαδικά. 

4 σχόλια:

  1. Οι κινήσεις της ομάδας είναι τρομερές.Υποχρεωση μας η στήριξη στο τμήμα βόλλευ του Φιλίππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους που αναγέννησαν την ομάδα.θα είμαστε στο πλευρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ