Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βιολογικός πατέρας της Μαρκέλλας: «Θέλω την επιμέλεια»

Αίσιο τέλος, ευτυχώς, είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και σχόλασε από το σχολείο της δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι. Η 10χρονη εξαφανίστηκε, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο και από τότε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον
εντοπισμό της. Τόσο οι αρχές που ερευνούσαν το περιστατικό, όσο και εθελοντές που ήταν πρόθυμοι να παράσχουν στις αρχές οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για τον εντοπισμό του παιδιού, προσπαθούσαν εναγωνίως να βάλουν ένα τέλος στην τρομακτική περιπέτεια της Μαρκέλλας.

Το μικρό κορίτσι βρέθηκε περίπου στις 08.30 με 08.45 ενώ περπατούσε από την παραλιακή προς την οδό Σοφούλη στην Καλαμαριά και πήγε προς το βενζινάδικο που βρίσκεται πάνω στο δρόμο.

Όπως ανέφερε ο άνθρωπος που την εντόπισε «Μου έκανε εντύπωση γιατί είχε τσάντα στον ώμο, σήμερα που είναι Σάββατο και της είπα “έλα εδώ κορίτσι μου, πού πας, σήμερα δεν έχει σχολείο”. Η μικρούλα μου απάντησε “δεν θέλω να πάω σχολείο, θέλω να πάω σπίτι μου”». Στη συνέχεια τη ρώτησα πως την λένε και μου λέει “Μαρκέλλα” και τότε θυμήθηκα το Amber Alert».

Μάλιστα, στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος είπε στη μικρή Μαρκέλλα πως θα πάρει το 100 και η μικρή είπε «μην πάρετε το 100». Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η 10χρονη Μαρκέλλα έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι δηλώνει ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης

Σε δηλώσεις στο protothema.gr ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

«Είχα να κοιμηθώ τρία βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια, γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου, γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα αναμένεται να μιλήσει και με ψυχολόγο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες φαίνεται να είναι αυτή που «άρπαξε» τη Μαρκέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ