Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ολοκαίνουριο γυμναστήριο «Athletic Kingdom» ανοίγει την Δευτέρα τις πόρτες του!

Σε νέες εγκαταστάσεις και με μοναδική προσφορά γνωριμίας - Ετήσιο συμβόλαιο με 99€
Ήρθε επιτέλους η μέρα που τα γυμναστήρια ανοίγουν ξανά έπειτα από ένα διάστημα τριών μηνών που παρέμειναν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων. Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ανοίγει τις
πόρτες του στη  Βέροια και το ολοκαίνουριο «Athletic Kingdom» στις νέες του εγκαταστάσεις στη Βενιζέλου 85. Ένας μοντέρνος και λειτουργικός πολυχώρος συνολικής έκτασης 2800 τ.μ. με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετο parking και cafe - αναψυκτήριο στον προαύλιο χώρο.

Ο χώρος άθλησης έκτασης 820 τ.μ. διαθέτει τα πιο σύγχρονα όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το άριστα καταρτισμένο και με μεγάλη εμπειρία προσωπικό του, θα βρίσκεται δίπλα στους αθλούμενους για την ασφάλεια και την σωστή καθοδήγησή τους κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης.

Το ολοκαίνουριο «Athletic Kingdom» διαθέτει προαύλιο χώρο έκτασης 2000 τ.μ. με άνετο parking και το Coffee BOX του γυμναστηρίου που θα λειτουργεί καθημερινά, με εξαιρετικό καφέ και ενεργειακά ροφήματα.

Τι μας επιφυλάσσει το «Athletic Kingdom» για το μεγάλο opening; Αχτύπητη προσφορά γνωριμίας! Ετήσιο συμβόλαιο με 99€! Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το νέο «Athletic Kingdom» και να γίνεις μέλος του. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 27 Ιουνίου 2020.

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 07:00 - 23:30
Σάββατο: 10:00 - 19:00

«Athletic Kingdom»
Βενιζέλου 85, Βέροια
Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Αυγητίδης
Τηλ. επικοινωνίας: 2331075982 - 6955666075
Βρείτε μας στο facebook: Athletic Kingdom Fitness Center






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ