Quantcast

http://picasion.com/

Τηλέφωνα και mail εξυπηρέτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας

Μέσω email ή τηλεφωνικής γραμμής επαφής θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι πολίτες από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και την μείωση της
γραφειοκρατίας. Χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των πολιτών, θα είναι δυνατή η άμεση εξυπηρέτηση τους είτε με παραπομπή τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες, είτε με παροχή γενικών πληροφοριών που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, για την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: 

Για τους χρήστες του διαδικτύου η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που λειτουργεί είναι:

• Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας: adimathias@astynomia.gr

Αστυνομικό προσωπικό θα διαχειρίζεται τα αιτήματα των πολιτών που στέλνονται μέσω e-mail, θα τα εξετάζει άμεσα και θα τα προωθεί στην αρμόδια Υπηρεσία, με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας στον αποστολέα το αποτέλεσμα της ενέργειας.

Για όσους δεν είναι χρήστες του διαδικτύου υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω τηλεφωνικής γραμμής επαφής και συγκεκριμένα:

• Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας: 2331076610

Οι παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης πολιτών λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως 18.00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ