Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/6 - 14/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, μία απογοητευτικά αποκαλυπτική όψη Τετραγώνου του Ήλιου στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν απογοητεύσεις! Αβεβαιότητα και ανασφάλεια επικρατούν στην καθημερινότητα και στις διαπροσωπικές σχέσεις! Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες συμπεριφορές και δολιότητα! Η ωραιοποίηση των καταστάσεων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις και παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις θα επιφέρουν ανασφάλειες και αβεβαιότητα.

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Κριέ μου δείξε προσοχή στα μπερδεμένα λόγια, στην ασυνέπεια, αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου. Αρκετές αποκαλύψεις μυστικών γίνονται αυτή την περίοδο για αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος που εμπιστεύεσαι αυτά που δεν θες να φανερωθούν. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες για να υπερασπιστείς κάτι που αγαπάς πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρες επικοινωνιακές για τα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις στα θέματά σας. Ίσως όμως κάποια λόγια που θα ακούσεις να μην τα πιστέψεις ή να είσαι λίγο καχύποπτος. Μην αναβάλεις ζητήματα που έχεις τάξει στο σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι στάσιμο το κλίμα στα επαγγελματικά σου και δεν λείπουν οι καθυστερήσεις αυτή την βδομάδα. Απόφυγε την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε, συγχύζεσαι και είσαι σε διλήμματα για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και τα αισθηματικά σου! Καθυστερούν κάποια σχέδιά σου και αυτό σου προκαλεί μία έντονη ανασφάλεια. Δεν παύει όμως να ρομαντζάρεις ή και να περνάς όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που σε παρακινούν να ξεφύγεις για λίγο από τα συνηθισμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι σε αναμονή στα αισθηματικά σου και μπορώ να πω ότι βράζεις στο ζουμί σου αυτό το διάστημα. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις και αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι και να περιμένεις υπομένοντας πότε θα αλλάξει η κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχει η ροή που θα θελες, ενώ τα οικονομικά σου είναι αρκετά ζορισμένα και αυτό σε στεναχωρεί αλλά και σου προκαλεί μεγάλες ανασφάλειες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, η νέα εβδομάδα φέρνει καβγαδάκια, εντάσεις, αλλά και παρεξηγήσεις τόσο για ζητήματα επαγγελματικά, όσο και για πολύ προσωπικές σου υποθέσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή νιώθεις να μπλοκάρονται. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, ενώ καλό είναι να προστατέψεις το όνομά σου από λόγια και κουτσομπολιά που μπορεί να γίνουν εις βάρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο ζώδιο σου και τη μία είσαι καλά, την άλλη μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι θέλεις! Είναι όμως μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα βρεθείς σε κάποιο δίλημμα αυτό το διάστημα. Η κατάσταση στην εργασία σου δεν σε ικανοποιεί και έχεις θυμό ή και παράπονα, δεν είναι όμως η ώρα για διεκδικήσεις. Χαμήλωσε τους τόνους και διατήρησε τις ισορροπίες. Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες να ισορροπήσεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αρκετά από όσα θα λέγονται γύρω σου αυτή την εβδομάδα θα σου ακούγονται μπερδεμένα και θα είσαι αρκετά αναποφάσιστος, περιμένοντας για λίγο αργότερα να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Έχεις την ανάγκη να σκεφτείς και να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου και αυτό είναι κάτι που θα το κάνεις, προσπάθησε να αποφύγεις την απαισιοδοξία όμως! Μία μετακίνηση σε παραθαλάσσιο μέρος είναι πολύ πιθανή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι μπερδεμένη, αλλόκοτη ή το άτομο που έχεις στην καρδιά σου είναι «μη διαθέσιμο» αυτό τον καιρό για να προσφέρει αυτά που εσύ θα θελες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην έχεις πολλές απαιτήσεις αυτό το διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι ουδέτερη, δεν παύει όμως να υπάρχει το άγχος από την πλευρά σου, δεδομένου ότι οι ρυθμοί σου αλλάζουν, αλλά ανησυχείς πολύ και για το αύριο!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πολλές επιθυμίες, σχέδια και όνειρα τα οποία αποτελούν το δικό σου κίνητρο για να δώσεις έναν μεγάλο αγώνα για να ικανοποιήσεις αυτά που θέλεις. Πολλά από αυτό που έχεις κατά νου, αφορούν το παρελθόν σου και αναγνωρίζεις ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να διαλευκάνεις τα μυστήρια που σε έχουν πάει πίσω. Η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά ευερέθιστη τις ημέρες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διεγείρεται ο ερωτικός σου πόθος και οι επιθυμίες αυτές τις μέρες φίλε μου Λέοντα. Η αισθηματική σου ζωή είναι ένα παιχνίδι ερωτικής κατάκτησης, με άτομο που ξέρεις και πιθανότατα έχει να κάνει με το παρελθόν σου! Διασκέδασέ το, αλλά... μην κάνεις μεγάλα σχέδια για το αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μία εξελεγκτική πορεία και δεν σε φοβάμαι, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις. Οι ανησυχίες για τα οικονομικά όμως δεν λείπουν, και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να σου φύγουν κάποια χρήματα που δεν υπολόγιζες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, αρκετά θολό είναι το τοπίο των προσωπικών σου σχέσεων αυτή την εβδομάδα. Δημιουργούνται καβγαδάκια και συγχύσεις με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και όσο και να προσπαθείς να συμβιβαστείς θα αισθάνεσαι ότι οι άλλοι γύρω σου ξύνουν τα νύχια τους για να σε προκαλέσουν! Επιπλέον, δείξε προσοχή γιατί κάποιος είναι πολύ πιθανό να θέλει να σε ξεγελάσει αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ωραία είναι τα όνειρα αλλά για να τα ζήσεις πρέπει να ξυπνήσεις και να αναλάβεις δράση. Αυτές οι μέρες σε κάνουν να ξυπνάς από το όνειρο και να συνειδητοποιείς την πραγματική αλήθεια, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι δεν σου αρέσει και τόσο πολύ! Μην δίνεις δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί η ταραχή γιατί κάποιες συνεργασίες δεν μπορούν να προχωρήσουν έτσι όπως θα θελες ή θα περίμενες. Δείξε την προσοχή σου σε εντάσεις που θα προκύψουν με άτομο στον επαγγελματικό σου χώρο! Τα οικονομικά είναι ασταθή!

♎ Ζυγός

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, από το ξεκίνημα της εβδομάδας σε διακατέχει το άγχος και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τις υποθέσεις και τις εκκρεμότητές σου. Πάντα όμως κάτι θα συμβαίνει που θα σε πηγαίνει πίσω και εκεί είναι που θα θυμώνεις και θα χάνεις το πρόγραμμά σου! Ζητήματα άσκησης, διατροφής, προσωπικής ευεξίας μπορείς να τα προχωρήσεις, αρκεί να μην μου αρχίσεις πάλι τις δικαιολογίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από τους Διδύμους αν και ανάδρομη κάνει τα πάντα για να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους και επιθυμίες του χτες. Μην μένεις με δεμένα τα χέρια, αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης σε αυτό τον τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε βοηθά να έρθεις σε εποικοδομητικές συζητήσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά δέχεσαι ευκαιρίες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου γιατί το θετικό της είναι ότι θα έχεις πλούσιες ιδέες, εμπνεύσεις, αλλά και ευκαιρίες για ρομαντζάδες , τρυφερότητες, φλερτ και ικανοποιήσεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μία μετακίνηση που θα σε αναζωογονήσει σημαντικά. Ποια είναι όμως τα «στραβά» της εβδομάδας;;; Τα οικονομικά σου φυσικά, δεν περιμένεις εμένα να στο πω άλλωστε...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει δράση , ικανοποίηση, ερωτικές εξελίξεις και συναίσθημα... Όλα αυτά τα καλά πασπαλίζονται με πολύ όνειρο, ζεστασιά και φαντασία αφού η σύνοδος Άρη Ποσειδώνα βάζει το χεράκι της για να σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία δεν είναι η προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν βλέπω να προβληματίζεσαι κιόλας. Κάποιες ειδήσεις θα σου δώσουν ανακούφιση! Τα οικονομικά δεν είναι στα φόρτε τους όμως για την ώρα αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς με την στασιμότητα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, κι ενώ προσπαθείς να συνέλθεις από την Έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο σου, οι καταστάσεις ακόμα δεν σε αφήνουν. Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, φέρνει ενδοοικογενειακές συγκρούσεις ή απλά εσύ είσαι ευερέθιστος αρκετά και ξεσπάς νεύρα σε πρόσωπα που αγαπάς. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα κάνει θολό το τοπίο γύρω σου, ενώ χρειάζεται να προσέξεις σε ζημιές στο σπίτι, ή ακόμα και σε επιπόλαιες δράσεις δικές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων σε ξεσηκώνει να πέσεις και πάλι στην αγκαλιά ενός έρωτα που πραγματικά σε παρελθόντα χρόνο σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό για σένα... Παρόλο που δεν μπορείς να συγκρατηθείς, υπάρχουν οι αμφιβολίες και ξέρεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να την πατήσεις ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις σημαντικές εξελίξεις, όμως κρατάς κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου που κάνουν τα πάντα για να σε εκνευρίσουν1 Στα οικονομικά σου μπορείς να δεις μία ανακούφιση αυτό το διάστημα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και εκνευρισμό για ζητήματα εργασιακά και είναι πολύ πιθανό κάτι να σου πουν που θα το παρεξηγήσεις! Βάλε νερό στο κρασί σου και προσπάθησε αυτό το διάστημα να μην ζορίζεις πολύ τον εαυτό σου! Είσαι σε μία περίοδο που αδυνατείς να πάρεις αποφάσεις, ή καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου έγγραφα που περιμένεις ή γενικότερα είσαι σε μία αναμονή που σου προκαλεί σύγχυση! Δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά να βελτιώσεις την επικοινωνία στη σχέση σου, έτσι λοιπόν μπορείς να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να κατανοήσεις περισσότερο την θέση του! Αν είσαι χωρίς σχέση το διάστημα ευνοεί φλερτ, τα οποία ωστόσο δεν θα έχουν μία μεγάλη και σταθερή πορεία για εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος, υπάρχουν εντάσεις, εκνευρισμοί ενώ συνειδητοποιείς ότι διανύεις ένα διάστημα που κάποιες καταστάσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο τους! Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σε ένα τόσο τεταμένο κλίμα εσύ φαίνεται ότι το διασκεδάζεις, περνάς καλά, κάνεις όνειρα και σχέδια, ενώ και η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται αρκετά πιο πιπεράτη και ενδιαφέρουσα! Το ζήτημα είναι να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σε καταπιέζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το διάστημα είναι καλό, κατανοείς σφάλματα του χτες, επαναπροσδιορίζεις μία σχέση, ή και κάνεις μία επανασύνδεση. Το ζήτημα είναι να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω ή και που σε κάνουν να παίρνεις μία στάση πιο επιθετική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως μπορείς να έχεις τις ιδέες και τις επαφές εκείνες που θα σε στηρίξουν σε μετέπειτα σχέδια. Στα οικονομικά είναι ζόρικα τα πράγματα , χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα έχει τους εκνευρισμούς τους και το τετράγωνο Ήλιου – Άρη σε κάνει ιδιαίτερα απότομο και νευρικό με τα πρόσωπα που αγαπάς και είναι κοντά σου! Δεν παύει όμως αυτές τις μέρες να είσαι και αρκετά συγχυσμένος, σε διλήμματα ή να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις, είτε γιατί τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν είτε επειδή αισθάνεσαι ότι έχουν διαψευστεί κάποια σχέδια και προσδοκίες σου! Δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, ενώ συγκεντρώσου γιατί το φευγάτο μυαλό που θα έχεις αυτές τις μέρες μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην εξιδανικεύεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και θυμήσου ότι τις ημέρες αυτές αδυνατείς να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό! Μία ερωτική ιστορία θα σε προβληματίσει γιατί θα είναι κάπως άστατη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις όλο σου το είναι αυτές τις μέρες, όμως όλο κάτι πάει στραβά, όλο κάτι μένει πίσω και δεν σου επιτρέπει να κάνεις τα βήματα που θέλεις. Στα οικονομικά σου είσαι μπερδεμένος γιατί οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ρευστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ