Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/6 - 28/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής έχει μπει στην ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε βλέποντας τα σημαντικά σημεία που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο να αναμένεις εκνευρισμούς, αναβολές, αστάθεια, παρεξηγήσεις, μπερδέματα σε θέματα που συνδέονται με την επικοινωνία. Προσοχή σε έγγραφα, σε συμφωνητικά, σε λόγια που συνδέονται με παρελθόν, αλλά και στις μετακινήσεις και στο όχημα. Να έχεις υπόψη ότι διανύουμε ένα στάδιο ολοκλήρωσης κύκλων και με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα χρειαστεί να κλείσεις κάποια ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος.

♈ Κριός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου θα σου κάνει συντροφιά για αρκετούς μήνες... Ο Άρης είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου επομένως είναι αναμενόμενο ότι πλέον θα κινείσαι με περισσότερη δύναμη, τσαγανό και μπαίνεις σε μία αρκετά δραστήρια περίοδο για τη ζωή σου! Ο Άρης μάλιστα, ήδη στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθά με κάθε τρόπο να θεμελιώσεις σχέδια και επιθυμίες. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον από τους Διδύμους, σου προσφέρει την ευκαιρία για δικτύωση, μετακινήσεις και ανεμελιά... Προσοχή στα οικογενειακά καβγαδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στα αισθηματικά σου και να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα. Τα φλερτάκια δεν λείπουν και δίνουν μία πιπεράτη παιχνιδιάρικη νότα σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις την δική σου μάχη για να αποδείξεις την αξία σου και για να επιτύχεις σε στόχους και σε μεγαλόπνοα σχέδια που έχεις στα επαγγελματικά σου και δεν τα πας και άσχημα. Στα οικονομικά σου ευνοείσαι σε θέματα συμφωνιών.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου, είναι βέβαιο ότι σε φέρνει σε αναμέτρηση με το παρελθόν. Σκέψεις, επιθυμίες, ειδήσεις, μηνύματα και συναντήσεις, περιστρέφονται γύρω από το χτες ενώ το μυαλό ταξιδεύει νοσταλγικά σε όλες αυτές τις στιγμές που έζησες και πέρασαν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, γίνονται τώρα οι κινήσεις για να ανεφοδιαστείς και αυτό θα σε ντομπάρει πολύ και ψυχολογικά. Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία απαιτητική περίοδο μεγάλων πιέσεων, δεν παύει για την ώρα να βρίσκεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό, τι σου ανήκει αλλά και τι αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου! Η εβδομάδα σε επιβεβαιώνει, σου λύνει μυστήρια και φέρνει συζητήσεις εφ όλης της ύλης με το παρελθόν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου είναι με σκληρή δουλειά αλλά και πολλές πιέσεις στα εργασιακά! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο άνθισης.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τρεχάτε ποδαράκια μου λες φίλε μου Δίδυμε από αυτή την εβδομάδα, όμως δεν σε φοβάμαι γιατί οι εξελίξεις που έρχονται μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν! Ο Άρης περνά στον Κριό και από αυτή την θέση σε ενεργοποιεί κοινωνικά, σε δικτυώνει και σε κάνει να κυνηγάς περισσότερο το όνειρο, αυτό που πάντα ήθελε η ψυχή σου να εκπληρωθεί! Η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο σου, σου δίνει τον αέρα να απολαύσεις, να χαρείς και να γευτείς τις ομορφιές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία όμορφη εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο σου σου δίνει τα δώρα της και σε βοηθά να εκφραστείς, να απολαύσεις, να ερωτοτροπήσεις και να ανανεωθείς ερωτικά! Μην μένεις με δεμένα τα χέρια, προχώρησε όλα αυτά που ήθελες και είχες αφήσει στη μέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις σου και τα καταφέρνεις μία χαρά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και προβληματισμοί.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να πέρασε Καρκίνε μου όμως ακόμα και αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι ότι το κλίμα γύρω σου είναι βαρύ και οι αναστατώσεις δεν λείπουν! Το παρελθόν σε προβληματίζει και όλο τριγυρίζει στις σκέψεις σου, γεγονός που φέρνει μεγάλες παρεξηγήσεις που σε κάνουν να λειτουργείς παρορμητικά. Προσοχή στα λάθη και στις βιασύνες γιατί ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου! Ο Άρης από τον Κριό δίνει έμφαση, ώθηση και ενέργεια σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι λίγο πιο στάσιμα τα πράγματα... Οι επαφές με ένα άτομο του παρελθόντος υπάρχουν όμως αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες για να μπορέσετε να είστε μαζί όπως πρώτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε ένα πολύ δυναμικό διάστημα για τα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης πλέον από το ζώδιο του Κριού θα επικεντρώσει την δράση και την κινητικότητά σου σε θέματα που αφορούν την προώθηση της καριέρας σου! Η εβδομάδα σε ευνοεί για να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου είσαι ακόμα πιεσμένος!

♌ Λέων

Γενικά

Ενώ έχεις περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, με αποκαλύψεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα παίρνεις επιτέλους τα πάνω σου! Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού και από αυτή τη θέση σου δίνει ώθηση για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου, ενώ ανακτάς και πάλι την αισιοδοξία σου! Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και μπορείς πραγματικά να απολαύσεις την κοινωνική ζωή αλλά και τις κατακτήσεις. Σίγουρα το παρελθόν συνεχίζει με κάποιο τρόπο να επηρεάζει το παρόν σου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφύγεις τις επίμονες ψυχοφθόρες σκέψεις που σε πάνε πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνονται, κάποιες επιθυμίες σου μπαίνουν τώρα σε στάδιο υλοποίησης ενώ τα φλερτάκια από το κοινωνικό περιβάλλον δεν λείπουν! Ετοιμάσου για επιβεβαίωση και ανεμελιά, το έχεις ανάγκη άλλωστε !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια μπαίνουν στα σκαριά, αλλά για την ώρα είναι καλό να μην τα ανακοινώσεις, να τα κρατήσεις σαν δικό σου επτασφράγιστο μυστικό γιατί δεν θέλουν όλοι την πρόοδό σου! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται ανάδρομος, έτσι λοιπόν πολλά από αυτά που επιθυμούσες ως σήμερα αναθεωρούνται σταδιακά φίλε μου Παρθένε αυτή την περίοδο! Την προσοχή σου ωστόσο στις παρεξηγήσεις με το κοινωνικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων σε βοηθά πλέον να προχωρήσεις τα δημιουργικά επαγγελματικά σου σχέδια...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού, εντείνει την σεξουαλικότητά σου, έτσι λοιπόν μπαίνεις σε μία περίοδο ασυγκράτητου πάθους όπου εντέλει θα μπορείς να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ξεμπλοκάρει το κλίμα, προχωρούν τα σχέδιά σου, ενώ λαμβάνεις χρήματα από την εργασία σου τα οποία ήταν καθυστερημένα. Δεν λείπουν ωστόσο οι πιέσεις για φορολογικά, κληρονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έρχεται και μαζί της φέρνει τον Άρη στον Κριό όπου θα κινείται για πολλούς μήνες στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου, προκαλώντας κόντρες με το σταθερό σου περιβάλλον. Δεν θα λείπουν όμως και οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου όπου θα είναι και γρήγορες, ξαφνικές από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) σε ορθή φορά προσφέρει μία ανάσα ανανέωσης ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες μετακινήσεων και γνωριμιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις έχεις στα αισθηματικά σου! Τα μαύρα σύννεφα φεύγουν, κατασταλάζεις πιο ώριμα σε αυτό που θέλεις και σε αυτό που αξίζει πραγματικά να έχεις δίπλα σου και παίρνεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν ενώ οι κόντρες με συνεργάτες δεν λείπουν. Στα οικονομικά σου είσαι σε ανοδική πορεία.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου η οποία και σε βοηθά να πάρεις αέρα στα οικονομικά σου, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, να περάσεις καλά, να επανεξετάσεις ζητήματα του παρελθόντος και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη ζωή σου! Η εργασία σου, σου απορροφά ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου και αγχώνεσαι σημαντικά. Προσοχή στην υπογραφή εγγράφων και συμφωνητικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές όμως μέσω μετακινήσεων, επικοινωνιών και συζητήσεων μπορείς να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Μηνύματα από παρελθόν σου δίνουν κάποιες ειδήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επαγγελματικό σου πρόγραμμα είναι φορτωμένο και οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι γρήγοροι, αυτό ωστόσο σου δίνει μία μορφή ικανοποίησης. Στα οικονομικά σου θα σταθείς ικανοποιημένος μετά από πολύ καιρό!

♐ Τοξότης

Γενικά

Μπαίνεις σε περίοδο εγρήγορσης αγαπημένε μου Τοξότη. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού όπου για αρκετούς μήνες θα πυροδοτήσει εξελίξεις στα ερωτικά σου και θα σου δώσει την ενέργεια εκείνη για να εκπληρώσεις στόχους και επιθυμίες. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από τους Διδύμους δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων και μπορείς επιτέλους να εξομαλύνεις το κλίμα και να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα θέλω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπαίνεις σε μία πολύ ερωτική περίοδο όπου βλέπεις θετικές εξελίξεις και μπορείς επιτέλους να απολαύσεις την δράση, τη περιπέτεια και το ερωτικό φλερτ! Χαρούμενα γεγονότα σε επιβεβαιώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλά σχέδια που τώρα μπαίνουν στα σκαριά, όμως καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά προβληματισμένος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά, με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Κριού όπου αυτό για σένα σημαίνει ότι μπαίνεις σε μία περίοδο ανακατατάξεων προσωπικών, αλλά και εντάσεων για θέματα δικά σου, οικεία ή και οικογενειακά. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον από τους Διδύμους σε βοηθά να συγκροτήσεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου και την καθημερινότητά σου! Ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με το «χτες» και δεν λείπουν οι επικοινωνίες με άτομα του στενού περιβάλλοντος που είχες καιρό να έρθεις σε επαφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μία φάση επανασύνδεσης, μετράς τα λάθη, τα σωστά και προσπαθείς να κρίνεις αν αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει και μία νοσταλγική διάθεση η οποία σε κάνει να θυμάσαι όλα αυτά που μεσολάβησαν στο χτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και από αυτή την εβδομάδα μπορείς να ισορροπήσεις τα πράγματα και να νιώσεις περισσότερη ικανοποίηση από την εξέλιξη της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις μία μορφή ικανοποίησης και επιβεβαίωσης.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εβδομάδα για πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα σε βγάλουν από την αδράνεια φίλε μου Υδροχόε! Ο Άρης περνά στον Κριό και από αυτή την θέση σου δίνει την δυναμική να μιλήσεις, να εκφραστείς, να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου ή και γιατί όχι να αρχίσεις να δραπετεύεις από την πόλη! Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από τους Διδύμους φέρνει χαρές στα ερωτικά σου και σε βοηθά να κατασταλάξεις καλύτερα σε αυτό που πραγματικά θέλεις και ποθείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την ασυνέπεια στα προγράμματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από τους Διδύμους φέρνει ροή θετικών εξελίξεων στα αισθηματικά σου ... Τα εμπόδια φεύγουν, πλέον ξέρεις τι θέλεις, τι αξίζει και τι είναι αυτό που πραγματικά σου δίνει χαρά! Απολαμβάνεις την παρέα και την συντροφικότητα του ατόμου που έχεις επιλέξεις και η καρδιά σου χτυπά και πάλι στους ξέφρενους ρυθμούς του έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ικανότητα να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για να ξεφύγεις από το αδιέξοδο που βρέθηκες το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου μπορείς σταδιακά να αναπτερωθείς!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ώρα για δράση και διεκδίκηση φίλε μου Ιχθύ! Από αυτή την εβδομάδα δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς αυτό που σου ανήκει, που είναι δικό σου, αυτό που πραγματικά θέλεις να κρατήσεις κοντά σου! Ο Άρης από τον Κριό ωστόσο θα σε ταλανίσει και οικονομικά όπου τα έξοδα θα σκάνε σαν δυναμιτάκια που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από τους Διδύμους σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Καρκίνου δεν λείπουν οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία ερωτική επανασύνδεση αυτό το διάστημα, η οποία μάλιστα θα έχει και μία πολύ καλή προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου, είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι κάποιοι στόχοι σου είναι μπλοκαρισμένοι όμως θα καταφέρεις να βρεις και λύσεις. Στα οικονομικά σου είσαι σε περίοδο υπερβολικών απαιτήσεων!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ