Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Λυκουρέντζος: Επαφές σε Αντιπεριφέρεια, ΕΛΓΑ και ΑΛΜΜΕ

Στην πόλη της Βέροιας βρίσκεται από το πρωί ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ αφού πραγματοποίησε θεσμική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, αυτήν την ώρα βρίσκεται στα γραφεία του ΕΛΓΑ, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην ΑΛΜΜΕ. Εκεί
τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας και ο Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης. 

Ο Στέργιος Μουρτζίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Διπλή χαρά να συναντάς δυο συντοπίτες σου, μέλη της διοίκησης του ΕΛΓΑ. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, πρώην υπουργός, νυν πρόεδρος του ασφαλιστικού οργανισμού των αγροτών μας και ο Χρήστος Γιαννακάκης, μέλος του δ.σ του ΕΛΓΑ και πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, αποτελούν εχέγγυο δημιουργικότητας και συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας. Εύχομαι η παρουσία του κ.Λυκουρέντζου σήμερα στην Βέροια να σηματοδοτήσει την επίλυση σημαντικών προβλημάτων, που έχουν σχέση με την κάλυψη των ζημιών των αγροτών μας».

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Ημαθία.

2 σχόλια:

  1. Ολα τα λαμογια μαζεμενα!!! Α ρε φουκαρα αγροτη θα νιαστουν αυτοι για σενα!!! Το χειμωνα θα κωλησει το στομαχι στην πλατη απ τη πεινα!!! Ολων μας οχι μονο το δικο σας!!! Θα μας τα λυσουν αυτοι!!! Ο ενας δημοσιος υπαληλος και ημετερως της κυβερνησεις κοβει και ραβει τον βαλανε και προεδρο στα αλλα τα λαμογια στη μπαλα!!! Λαι ο αλλος απο λογηστης πρωην!! Νυν εργοστασιαρχης και προτοβαθμιο συνδηκαληστικο οργανω των παραγωγων!!! Οχι πεινα θα σας κοψει δεν θα εχετε που τη κεφαλι κλεινε αμα δεν παρετε χαμπαρι τη πρεπει να κανετε!! Αλλα μια σοφη ρησει λεει: κατα το ποιμνιο και οι ηγετες!!! Αυτο λεει πολλα!!! Σε οποιον το καταλαβενει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγία μου βοηθά τον αγρότη γιατί με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου θα πεινάσει σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ