Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/6 - 7/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη Ανάδρομη στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, σχηματίζουν Σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά και Τετράγωνο με τον Άρη, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020! Αρκετές θα είναι τώρα οι ευκαιρίες για επανασύνδεση, ωστόσο πολλές θα είναι οι λάθος κινήσεις και επιλογές σε παλαιούς έρωτες και αγάπες, που ενδεχομένως να μετανιώσουμε, λόγω παρορμητικότητας και ερωτικής ορμητικότητας! Τα απωθημένα, τα πάθη και οι πόθοι βγαίνουν στην επιφάνεια, η σεξουαλικότητα δεν μπορεί να συγκρατηθεί, όπως και τα νεύρα! Πολλά θα είναι επίσης και τα οικονομικά λάθη, αφού παρασυρόμαστε σε σπατάλες και αυθόρμητα λάθη!

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα της Πανσελήνου – Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη και εσύ Κριέ μου έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να τρέξεις μακριά από κάθε τι που σε εγκλωβίζει και να αλλάξεις παραστάσεις, ανθρώπους και ιδέες... Η Έκλειψη είναι φανερό ότι μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις ή ειδήσεις, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες κόντρες με άτομα που αγαπάς. Προσοχή στην υπογραφή σημαντικών εγγράφων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις τα καβγαδάκια. Οι ασυμφωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές, όμως οι «κόντρες» δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία εποχή που πρέπει να πατήσεις πάνω στα σταθερά και σίγουρα βήματα τα οποία και γνωρίζεις, με λίγα λόγια θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου να μην πάρει ρίσκα. Στα οικονομικά, βγαίνουν έξοδα στην επιφάνεια που δεν υπολόγιζες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη διεγείρει έντονα τον συναισθηματικό σου κόσμο, βγάζει όμως και στην επιφάνεια, φόβους, ανασφάλειες και ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι τώρα να διαχειριστείς. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται και στις οικονομικές σου δοσοληψίες γιατί αυτό το διάστημα μπορεί να κάνεις λάθη ή κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, προκαλεί εντάσεις στις κοινωνικές σου επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται φαινομενικά ανάδρομη ενώ συγκρούεται με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός, γιατί αισθάνεσαι ότι κάποιες ανάγκες, ή και επιθυμίες δεν ικανοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία για την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου είναι υπαρκτή και οι κινήσεις σου πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες αυτό τον καιρό! Προσπάθησε να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα ανοίγεται για το δικό σου ζώδιο αφού σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Τοξότη! Αυτές τις μέρες λοιπόν, γίνονται ξεκαθαρίσματα που αφορούν τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Επιπλέον το τετράγωνο της Αφροδίτης (ανάδρομης από το ζώδιο σου) με τον Άρη από τους Ιχθύες, προκαλεί εντάσεις και σε ζητήματα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνεται η σχέση μας πολύ εκρηκτική;;; Ναι κάπως έτσι είναι τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, όμως βάλε νερό στο κρασί σου γιατί καραδοκεί και η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που τα φέρνει «σκούρα» στον έρωτα τα πράγματα ... Μην τεντώνεις το σκοινί λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου και βιώνεις ένταση φίλε μου Δίδυμε. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε μία καλή περίοδο ανασύνταξης και νέων συμφωνιών!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου φέρνει μία Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία και προκαλεί νεύρα στην καθημερινότητά σου. Το εργασιακό πρόγραμμα είναι φορτωμένο όμως και οι συνθήκες των επαγγελματικών σου δεν σε καλύπτουν, αλλά σου προκαλούν ανησυχία. Διαχειρίσου το στρες της περιόδου μέσω ξεκούρασης και καλής διατροφής. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και σχηματίζει εξάγωνο με Ουρανό έτσι λοιπόν μπορείς άνετα να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα που θα γίνουν τώρα μία πολύ ευχάριστη διέξοδο ανεμελιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανησυχίες, ανασφάλειες και άγχη έχουν τα αισθηματικά σου αυτό τον καιρό όμως ο Ερμής από το ζώδιο σου και το εξάγωνό του με τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να βρεις διέξοδο! Κάποιες ευχάριστες επαφές, συναντήσεις ή μηνύματα θα σου προσφέρουν ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δείξεις πνεύμα συγκαταβατικότητας αλλά και να κάνεις ένα καλό πλάνο για να μπορέσεις οργανώσεις καλύτερα τις δραστηριότητές σου γιατί οι πιέσεις δεν θα λείπουν αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά τα καταφέρνεις αν και ζορίζεσαι!

♌ Λέων

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη η οποία και σε κάνει να παθιάζεσαι στα αισθηματικά! Έχεις την ανάγκη να απολαύσεις τη στιγμή, να χαρείς τον έρωτα, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να διασκεδάσεις... όλα αυτά σου λείπουν αυτό το διάστημα και καταλαβαίνεις ότι είσαι σε ένα σημείο καμπής που πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές προκειμένου να τα ζήσεις. Το τετράγωνο της Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, προκαλεί εκνευρισμούς σε κοινωνικές επαφές, φιλίες και δεν αποκλείεται η ρήξη με ένα άτομο αγαπημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και είναι απαραίτητο να δείξεις την προσοχή σου γιατί το πάθος σου μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Μία νέα ερωτική ιστορία που ξεκινά τώρα θα έχει θυελλώδη μορφή. Μία υπάρχουσα ερωτική ιστορία που υπάρχει στη ζωή σου, σου προξενεί τη ζήλεια και τον ανταγωνισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την επαγγελματική σου δημιουργικότητα και δεν έχεις να κάνεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις στην εργασία σου είναι μεταβαλλόμενες όμως δεν σε φοβάμαι. Στα οικονομικά δείξε προσοχή στους συνεταιρισμούς, σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως τα πράγματα θα είναι καλά!

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαντική είναι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου Παρθένε μου, αφού πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και διεγείρει τον συναισθηματικό σου κόσμο. Ζητήματα προσωπική φύσεως, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και τις σταθερές σου βάσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά κάποιες ρήξεις με συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι ιδανική στιγμή για να ξεσπάσεις τα νεύρα της περιόδου στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου, για αυτό θα σε παρακαλούσα αυτή την εβδομάδα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις ήπιους τόνους στην επαφή με το ταίρι σου! Για την ώρα δεν είσαι έτοιμος συναισθηματικά για κάτι καινούργιο που να μπορεί να έχει μία σταθερή πορεία, οπότε μην βιάζεσαι σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά είναι πιεστικές και παρόλο που δεν σε φοβάμαι, είναι βέβαιο ότι αυτή την εβδομάδα θα έχεις τα νεύρα σου έτσι όπως θα έρθουν τα πράγματα. Στα οικονομικά υπάρχουν πολλά έξοδα που σε αγχώνουν.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ευερέθιστη με πολλές ειδήσεις, επικοινωνίες και νέα που θα σου προκαλέσουν μεγάλη ένταση. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, φέρνει ειδήσεις στο πιάτο που σου προκαλούν αναστάτωση, σημαντικό είναι να αποφύγεις τα καβγαδάκια. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που (η Αφροδίτη κυβερνήτης του ζωδίου σου και ανάδρομη) σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένταση για θέματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου νιώθεις ακάλυπτος ή ζητάς κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδο για να διεκδικήσεις αυτό που θες, γιατί ο τρόπος σου θα είναι απότομος ενώ μπορεί να παρασυρθείς σε λόγια που θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και νέα, για επερχόμενες αλλαγές, οι οποίες θα σε ευνοήσουν άσχετα αν για την ώρα είσαι σε έναν εκνευρισμό. Στα οικονομικά σου η κατάσταση είναι σταθερή!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά Σκορπιέ μου και η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν σου αρκούν όσα ήδη έχεις. Σημαντικό όμως αυτό το διάστημα είναι να υπερασπιστείς ότι σου ανήκει, ότι είναι δικό σου και να αποφύγεις τις σημαντικές επενδύσεις ιδιαίτερα στα οικονομικά σου! Οι ανασφάλειες δεν λείπουν, ενώ κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα σου θυμίζουν γεγονότα του παρελθόντος σου! Ο Ερμής από τον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για διέξοδο, μετακίνηση, επαφή αλλά και για νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ένα καλό διάστημα για να εκφραστείς, να κουβεντιάσεις και να βρεις μία διέξοδο ανανέωσης σε μία σχέση σου! Η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει βελτιώνεται, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι απόλυτα σταθερές έτσι ακριβώς όπως θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εβδομάδα να αναζητήσεις νέες προοπτικές για την εργασία σου , αρκεί να μην προβείς τώρα σε νέα ξεκινήματα ή καθοριστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή τους και της διαφύλαξη τους!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας φέρνει και μία σημαντική Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου Τοξότη. Όχι, μην τρομάζεις, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι δυσάρεστο θα συμβεί, αλλά είσαι σε ένα στάδιο μεταβατικό που κορυφώνονται γεγονότα, κλείνουν κύκλοι και εσύ καλείσαι να κάνεις σημαντικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου! Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα δεν είναι και τόσο ευχάριστο στα αισθηματικά σου! Υπάρχουν καβγαδάκια, εντάσεις, όμως βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα και λάθη του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να σκέφτεσαι και το χωρισμό από μία κατάσταση που πλέον σε έχει κουράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί ο εκνευρισμός, είτε γιατί αισθάνεσαι ότι αδικείσαι, είτε ότι δεν μπορείς αυτό το διάστημα να έχεις την προοδευτική πορεία που θα θελες. Δείξε πνεύμα εργατικότητας και υπομονής για να ξεπεραστεί η δύσκολη εβδομάδα της Έκλειψης στο ζώδιο σου! Στα οικονομικά σου μπορείς να τα καταφέρεις!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά η οποία φέρνει μαζί της και μία Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη. Η δική σου ανάγκη είναι να αποτραβηχτείς, να σκεφτείς και να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Δεν λείπουν και κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες και σε απογοητεύουν! Άτομα από το περιβάλλον σου προσπαθούν να σου δώσουν την διέξοδο και την ευκαιρία για να περάσετε καλά, μην αρνηθείς τις προσπάθειές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου δέχεσαι τα μηνύματα και τις επικοινωνίες από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να κουβεντιάσετε, να λύσετε προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην σε πιάνουν οι καχυποψίες σου για το κάθε τι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το διάστημα πρέπει να μείνεις αποστασιοποιημένος από κουτσομπολιά και πισώπλατα χτυπήματα στα επαγγελματικά. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά δέχεσαι ευκαιρίες ανακούφισης!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται φέρνει μαζί της και μία Έκλειψη Σελήνης στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη. Εσύ φίλε μου Υδροχόε καλείσαι να ξεδιαλύνεις το τοπίο των κοινωνικών σου επαφών, να διακρίνεις καλύτερα τι θέλεις, τι επιθυμείς και ποιους ανθρώπους θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει σε επιφάνεια εκρήξεις και εντάσεις στα ερωτικά, ενώ ίσως είσαι λίγο πιο επιπόλαιος στις ερωτικές σου επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αν και απολαυστική, είναι αρκετά μπερδεμένη και με πολύ ένταση αυτό το διάστημα. Πέφτεις σε λάθη, είτε από βιασύνη και επιπολαιότητα, είτε επειδή δεν μπορείς να συγκρατήσεις το πάθος σου! Το θέμα είναι να προσπαθήσεις αυτό το διάστημα να ξεδιαλύνεις το τοπίο και να αναγνωρίσεις τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες της εβδομάδας είναι ρευστές, χωρίς εντυπωσιακές μεταβολές, αλλά έχεις την ανησυχία για το κοινωνικό σου προφίλ, αλλά και για τις συνεργασίες σου! Δέχεσαι την ευκαιρία επαγγελματικών συζητήσεων που θα σε ευνοήσουν! Στα οικονομικά είσαι με αστάθειες αλλά και με λάθη από την πλευρά σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα έχουμε μία σημαντική Έκλειψη η οποία και σχηματίζεται στη κορυφή του ωροσκοπίου σου στο ζώδιο του Τοξότη. Στόχοι, καριέρα, προοπτικές, γάμος είναι οι τομείς που φαίνεται ότι θα σε προβληματίσουν αυτό το διάστημα. Γίνονται δομικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες σε βγάζουν από τη ζώνη βολής ή ασφαλείας που ήσουν το τελευταίο διάστημα. Προσοχή και στα οικογενειακά καβγαδάκια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η ρευστότητα αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη ανάδρομη από τους Διδύμους συγκρούεται με τον Άρη από το ζώδιο σου και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τα καβγαδάκια αλλά και τις υπερβολές! Μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά νέες γνωριμίες που προκύπτουν τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι καθοριστική και δοκιμαστική, αφού ο τομέας αυτός επηρεάζεται από την Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να κάνεις υπομονή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και να αποφύγεις τις εντάσεις με συνεργάτες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ