Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη-Μπαρτζώκα για την ενίσχυση της ασφάλειας για όλη την Ημαθία

Συνάντηση εργασίας, για θέματα εφ’ όλης της ύλης, πραγματοποίησε ο Τάσος Μπαρτζώκας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά εγκληματικότητας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τη συνάντηση του βουλευτή με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου
Αλεξάνδρειας, κατά την οποία τονίστηκε ότι η υποβάθμιση της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή πρέπει να πάρει τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε με το συντοπίτη Υπουργό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε τα ζητήματα της ανεπαρκούς αίσθησης ασφάλειας που απολαμβάνουν οι Ημαθιώτες, η οποία αποδίδεται σε ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, ιδίως αστυνομικών οχημάτων, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό. Ανέφερε επίσης, ότι το ζήτημα της υποβαθμισμένης αστυνόμευσης είναι εντονότερο σε περιοχές που δεν υφίστανται αστυνομικοί σταθμοί ή αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα στις περιοχές αυτές να καθίσταται εντονότερη η ανάγκη για επιχειρησιακή μέριμνα.

Ο Υπουργός από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστεί άμεσα το επιχειρησιακό σχέδιο για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Ημαθία, το οποίο περιλαμβάνει ολονύχτιες περιπολίες και ανακατανομή της επιχειρησιακής δύναμης, προκειμένου να τοποθετείται η αστυνομική δύναμη εκεί που υφίστανται ανάγκες.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκε η γενικότερη αναπτυξιακή προοπτική της Ημαθίας, ιδιαίτερα εν όψει των ευρωπαϊκών εξελίξεων και του υπό σύσταση Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης. Σύμφωνα με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από τα 750 δις ευρώ άνω των 30 δις, προορίζονται για την Ελλάδα, τα οποία θα διατεθούν για επενδύσεις και στήριξη της επιχειρηματικότητας. 


Ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε στον Υπουργό ότι είναι ώρα η Ημαθία να ξεφύγει από το τέλμα αποεπένδυσης στο οποίο έχει περιπέσει, και ότι οι Ημαθιώτες πολίτες αξίζουν «πολλές και καλές δουλειές». Γι΄αυτό το λόγο, όλοι οι θεσμικοί παράγοντες οφείλουν να πράξουν τα μέγιστα, καθώς η ασφάλεια είναι προϋπόθεση των επενδύσεων και της οικονομικής ευημερίας.

Όπως δήλωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας στον Υπουργό «Δε μπορούμε να αφήσουμε άλλες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αν επιδιώκουμε να μετατρέψουμε την πανδημία σε ευκαιρία, πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, ξεκινώντας από τα βασικά και υπαρκτά προβλήματα. Και η αναβάθμιση της ασφάλειας πρέπει να είναι προτεραιότητα μας.»

3 σχόλια:

  1. Τασο προσεχε τον Κυριο....αν τυχον δειε οτι εχει και αλλου "πορτοκαλιες" θα σε αφησει με την ορεξη....προφανως ξερεις την πορεια του απο το 1981 και μετα...εχει στηψει λεμονοκουπες συντροφων του για το ΕΓΩ παμπολλες....εχε καλη "μακρινη" αποσταση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον (Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2020 - 10:02 μ.μ.)
      Αυτές οι αντιλήψεις περιχαρακώσεων μας φάγανε, "οι δικοί μας και οι άλλοι". Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.

      Διαγραφή
  2. Τέτοια κατάντια στη ΝΔ δεν το περίμενα, δες χαρά ο Τάσος που ποζάρει στην φώτο με το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Παλαιότερα μια τέτοια φώτο θα ήταν λόγος διαγραφής από τη ΝΔ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ αντί η ΝΔ να εξελιχθεί ανακυκλώνει παλιά ξένα υλικά. Κυριάκο στο ξαναείπα έρχεται η ώρα σου θα στη φάνε την καρέκλα οι ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ