Quantcast

http://picasion.com/

Προς Super League 2 η Βέροια - Άνοδος για τους 8

Η δεύτερη πρόταση των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ σχετικά με την αναδιάρθρωση έτυχε τελικώς ανταπόκρισης από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Η πρώτη που αφορούσε τη δημιουργία ενός ενιαίου πρωταθλήματος που θα είναι χωρισμένο με γεωγραφικά κριτήρια απορρίφθηκε παμψηφεί. Σε
κάθε περίπτωση, εφόσον προχωρήσει το σχέδιο της αναδιάρθρωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, τότε οκτώ ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα βρίσκονται τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά». Αναλυτικότερα οι οκτώ ομάδες που «φλερτάρουν» αυτή τη στιγμή με την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2 είναι οι εξής:

Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου.

Τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ψηφίστηκε να διεξαχθεί με 16 ομάδες και η καινοτομία είναι ότι ανάμεσα σε αυτές που θα υπολογίζονται θα είναι η Καλαμαριά (Απόλλων Πόντου) και η Κέρκυρα. Επί της ουσίας δηλαδή το επόμενο πρωτάθλημα της ΣΛ2 θα μπορούσε να είναι το εξής:

Καραϊσκάκης Αρτας, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι και αν εν τέλει η Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα περίοδο θα γίνει με τη συμμετοχή 16 ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ