Το περιμέναμε... έρχεται! «Γιάννης» στο Τσερμένι... is loading!

Εκεί που ξεκίνησαν όλα... Στο Τσερμένι. Στην Μάρκου Μπότσαρη 27, όταν πριν από τέσσερις δεκαετίες ο «Γιάννης» ξεκίνησε να προσφέρει το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης και έκτοτε έγινε σημείο αναφοράς με πιστούς οπαδούς. Και ποιος δεν έχει «χτυπήσει έναν Γιάννη» σε μεγάλες πείνες;
Ποιος δεν έχει συνδέσει το πορτοκαλί και μαύρο λογότυπό του με απόλαυση; Ποιος δεν έχει περάσει μεσημέρια ή βράδια με την παρέα στο γνωστό υπερυψωμένο του σαλόνι;

Ο «Γιάννης» ο... κλασσικός, μας αποχαιρέτισε για ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να περάσει στη νέα εποχή. Με νέα χρώματα, το ανανεωμένο logo του «Γιάννη», απίστευτα όμορφη δουλειά στο εσωτερικό του, σύγχρονη διακόσμηση και ιδανικό περιβάλλον για μικρές ή μεγαλύτερες παρέες, ο «Γιάννης» στο Τσερμένι είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει πολύ σύντομα!

Τι φέρνει; Όχι μόνο τα αγαπημένα κλασσικά του, τα μπιφτέκια του, σε μερίδα, σε σάντουιτς ή σε burger, τα υπόλοιπα ψητά του και τις σαλάτες του, την σταθερά καλή ποιότητά του αλλά επιστρέφει με νέα προσθήκη στο μενού... σούβλες! Γιατί ο «Γιάννης» ανανεώθηκε και έγινε και πιο μερακλής!

Μείνετε συντονισμένοι... «Γιάννης» is loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ