Quantcast

http://picasion.com/

Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Βέροιας πραγματοποίησαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι

Διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους
Στάση εργασίας από τις 07:00 έως τις 10:00 πραγματοποίησαν τον πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020 οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βέροιας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με κριτήρια ΑΣΕΠ μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους, έπειτα από 4 συνεχόμενα χρόνια που εργάζονται με ανανεώσιμες 12μηνες συμβάσεις, λόγω των διαρκών αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Πρόκειται για 4000 συνολικά εργαζομένους και 35 στο Νοσοκομείο Βέροιας, που προσλήφθηκαν το 2017 μέσω ΑΣΕΠ και πλέον βρίσκονται στην 4η ανανέωση σύμβασης, χωρίς καμία διακοπή στο πρόγραμμα, η οποία λήγει τον Φεβρουάριο του 2021. Έχοντας ξεπεράσει το 24μηνο που προβλέπει ο νόμος, διεκδικούν την μονιμοποίησή τους με σύμβαση αόριστου χρόνου. 
«Όλοι αναγνωρίζουν ότι χρειαζόμαστε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά προσπαθούν να βρουν τρόπο να μας κρατήσουν. Περιμένουμε οι λύσεις που θα βρεθούν να είναι άμεσες, καθώς σε ενδεχόμενο νέο κύμα του κορωνοϊού το Φθινόπωρο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και διαθέσιμοι να πολεμήσουμε ως ήρωες και εμείς τον αόρατο αυτό εχθρό. Με τι όρεξη θα πολεμήσουμε αν ξέρουμε ότι σε 2 μήνες λήγουν οι συμβάσεις μας; Δεν είμαστε εναντίον της κυβέρνησης αλλά κινητοποιούμαστε για να θυμίσουμε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε», ανέφερε στο veriotis.gr ο Θωμάς Μανιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων, σημειώνοντας ως ο ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπολίτευση βάζουν πλάτη και θα στηρίξουν την σύμβαση των εργαζομένων σε αορίστου, κάτι που όπως είπε, θα διευκολύνει το έργο της κυβέρνησης.
Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων βρέθηκε και ο πρόεδρος του Σωματείου μονίμων εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας Δημήτρης Τσέκας, σημειώνοντας πως η παραμονή των συμβασιούχων εργαζομένων στον χώρο της υγείας κρίνεται απαραίτητη και πως η πρόσληψη μονίμου προσωπικού είναι διαρκές και πάγιο αίτημα. «Το ΕΣΥ δεν μπορεί να στηρίζεται με ελαστικές μορφές εργασίας. Η λύση θα δοθεί μέσα από προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με την μονιμοποίηση των συμβασιούχων που έχουν αποκτήσει και την απαραίτητη εργασιακή εμπειρία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσέκας πιστεύοντας όπως είπε, πως η απάντηση θα δοθεί σύντομα από την ελληνική πολιτεία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












28 σχόλια:

  1. ''Αορίστου τώρα''
    Σώπα ρε μάγκες. Οι 500.000 πτυχιούχων που ξενιτεύτηκαν για δουλειά στις υπόγες της Ευρώπης, το 1.200.000 ανέργων που ζούνε με τις συντάξεις των γονιών τους και τα εκατομμύρια που την βγάζουν με 450 ευρώ τον μήνα να φανταστώ είναι οι χαζούληδες της υπόθεσης. Αντί να πείτε ευχαριστώ που έχετε δουλειά στο δημόσιο και τόσα χρόνια σας ανανεώνουν 12μηνα θέλετε και μεγαλεία με μονιμότητες εποχών ΠΑΣΟΚ. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγαβριηλιδου Ε.4 Ιουνίου 2020 στις 2:22 μ.μ.

      Πολύ βολικό να κρύβεται κάνεις πίσω από μια ανωνυμία και να λέει ότι του κατέβει.. Λοιπόν φιλαράκι εμείς δεν έχουμε να ντραπουμε για τίποτε. Για όλα αυτά που προαναφερες να ψάξεις αλλού τις ευθύνες Εμείς αντίθετα καμαρώνουμε γιατί έχουμε μια δουλεια η οποία μας βοηθά να προσφέρουμε.. Μια δουλειά που την κάναμε με αυταπάρνηση στην διαρκεί α του κορονοιο την στιγμή που εσύ πιθανότατα ήσουν κλεισμένος στο σπιτάκι σου...

      Διαγραφή
    2. Σκούπισε τα αίματα από την άσπρη ιατρική πόδια σου και καθησε ένα λεπτό στη καρέκλα να χαλαρώσεις από τη καθημερινή άνιση μάχη που δίνεις με τον θανατηφόρο ιό. Τα νοσοκομεία αναφοράς τραβηξαν κουπί και εσείς εδώ στη Βέροια ρουφιξιες εσπρέσο με θέα τα ροδάκινα. Προσλήψεις με ασεπ και καμιά μετατροπή σύμβασης σε αορίστου. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΈΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΉΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΊΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΎΜΕ ΌΤΙ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ, ΠΡΟ ΠΕΠΟΝΗ ΕΠΟΧΗΣ. Ασεπ παντού λοιπόν.

      Διαγραφή
  2. Κουτσοί στραβοί στο δημόσιο. Χωρίς πτυχίο, χωρίς κόπο με μόνο προσόν κάποια γνωριμια. Καθίστε οι υπόλοιποι κορόιδα να διαβάζετε και να κοπιαζετε στα θρανία. Μονιμοποιησε τους Μητσοτάκη και οι ψήφοι που θα κερδίσεις είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που θα χάσεις. Το ήξεραν όταν γλυψαν για να μπουν ότι θα ήταν για 2 χρόνια. Για ψηφοθηρικούς λόγους τους κρατησε πολύ παραπάνω. Φτανει, να δουλέψουν και άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγαβριηλιδου Ε.4 Ιουνίου 2020 στις 3:06 μ.μ.

      Προς ενημερωση σου..στο συγκεκριμενο προγραμμα μπηκαμε με κριτηρια ΑΣΕΠ..με πτυχια..αλλοι με προυπηρεσια αλλοι με πολυχρονη ανεργια.ΔΕΝ γλυψαμε κανεναν ουτε γλυφουμε.κανουμε μια δουλεια που εσυ πιθανοτατα δεν θα την αντεχες ουτε λεπτο.θα μπορουσα να σου πω πολυ περισσοτερα αλλα προτιμω να ξερω σε ποιον απευθυνομαι.Οταν λοιπον θα αποκτησεις τα κοτσια να λες την γνωμη σου χωρις να κρυβεσαι πισω απο μια ανωνυμια ..τα ξαναλεμε..Ως τοτε ...καθησε στο σπιτι σου και καθαρισε τα χερια σου..πολυ σχολαστικα!!

      Διαγραφή
    2. Προς ενημέρωση σου,μπήκατε με σύμβαση και όχι αορίστου χρονου.Αυτος είναι και ο λόγος που δε πρέπει να μετατραπεί σε αοριστου.Εκτος αν νομίζετε(ο πληθυντικός δεν είναι ευγενείας αφορά τον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΠΟΛΛΟΙ)) οτι ειστε πιο έξυπνοι. Είστε ?

      Διαγραφή
    3. Καραγαβριηλιδου5 Ιουνίου 2020 στις 9:31 μ.μ.

      Συμφωνώ απόλυτα.. Μπήκαμε με σύμβαση που ανανεώνεται επί 4 χρόνια. Στο τμήμα μου υπάρχουν μέρες που το προσωπικό αποτελούν 3 μόνιμοι και 4 συμβασιούχοι. Ήρθαμε να καλύψουμε κενά τα οποία χρειάζονται άλλοι τόσοι για να καλυφθούν. Την επόμενη μέρα της απόλυσης μας θα μείνουν όλοι ξεκρέμαστοι. Οι συμβασιούχοι αυτοί την στιγμή είναι 16.000.Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα βγει προκυρηξη με τόσες θέσεις. Μακάρι να βγει και να προσληφθούν άλλοι τοσοι

      Διαγραφή
  3. Βγήκαν τα άσχετα ζώα να κράξουν. Ποιους; αυτούς που όταν πάνε στο νοσοκομείο θα τρέξουν να τους μεταφέρουν, να τους αλλάξουν τη λάμπα στο μπάνιο αν χαλάσει, θα συντηρ7σουν το ασανσέρ... Όλοι οι εγκέφαλοι που έφυγαν από τη χώρα αυτές τις θέσεις άλλωστε κυνηγούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απλοποίηση, επειδή όταν αρρωστήσουμε μας κάνουν καλά στο νοσοκομείο οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου θα μετατραπούν σε αοριστου ,ανήκει σε ηλικίες παιδιών δημοτικού η σε ζώα. Τι τάξη πηγαίνεις στο δημοτικό εσύ ?

      Διαγραφή
  4. Όχι κυρία Καραγαβριηλιδου, προσφέρετε αλλά πληρώνεστε κ μάλιστα αρκετά καλά. Τώρα αν δεν σας μοιάζει που τρώτε την θέση από κάποιον άλλο που θα μπορούσε κ αυτός να δουλέψει έστω για 2 χρόνια, δείχνει το χαρακτήρα σας. Σας πήρανε για 2 χρόνια αλλά σας έχουν κρατήσει πολύ παραπάνω? Επομένως φτάνει, τώρα όσον αφορά ότι δουλεύατε στην εποχή του κορονοιού, σας θυνιζω οτι κ πολλα αλλα επαγγέλματα στον δηοσιο και στον ιδιωτικό τομέα εργαζόταν κανονικά. Οπότε αυτά τα περί προσφοράς κ θυσίας άφησε τα κατά μέρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγαβριηλιδου Ε4 Ιουνίου 2020 στις 6:42 μ.μ.

      Δεν νομίζω να γνωρίζετε καν το πρόγραμμα μας.Προσληφθηκαμε και πληρωνόμαστε μέσω Οαεδ.. Και όσο για το αρκετά καλά σε προκαλώ να ρθεις μια βόλτα απ το νοσοκομείο να μας δεις εν ώρα δράσης. Και σε πληροφορώ ότι η θέση μου ως νοσηλεύτρια ήταν μια όταν μπήκα.. και την αρνήθηκαν 5 άτομα πριν από μένα.. ευτυχώς... Θα ήταν απ αυτά που λες ότι θέλουν πολύ να δουλέψουν.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΦΘΟΝΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΚΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φθονερος και κακος Ελληνας ,στελνει τα μορφωμενα παιδια του στο εξωτερικο να εργαστουν.Ειτε γιατροι ,ειτε νοσηλευτες. Επειδή θεωρούν οτι αν συνάψουν μια σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου μεσω οαεδ όταν τελειώσει το πρόγραμμα θα βγουν ανεργια. Αγνοούν οτι Ελληνες που δεν ειναι κανίβαλοι οπως εσυ ,θα ονειρευτούν συμβάσεις αορίστου χρόνου με την απειλή της ψήφου στις εκλογές .

      Διαγραφή
  6. Σε αυτό δεν μου απαντήσατε όμως, όταν διορίστηκαν γνωρίζατε ότι είναι για 2 χρόνια? Τώρα ζητάτε να σας κάνουν μονιμους πράγμα αντισυνταγματικό μια και προσληφθήκατε με άλλο καθεστως. Και όσο για τον άλλο που λέει ότι απότομα το πώς μπήκε το κράτος μέσα, Ναι και αυτές οι πελατειακές προσλήψεις συνέβαλαν πολύ σ'αυτό. Για το τα κριτήρια του επικουρικό και πως βγαίνουν πι θέσεις ξέρουν κ άλλοι κ. Καραγαβριηλιδου. Κατι τελευταίο γιατί δεν έχει νόημα να απαντήσω και στον άλλο παρακάτω, όχι μεγάλε δεν θα έκανα τα ίδια, ιδιοτεύω και ειμαιικανοππιημενος στην δουλειά μου. Πότε δεν έτρεξα σε γραφείο για να γλύψω. Άλλοι τα κάνουν. Τόσοι συμβασιούχοι στην Ελλάδα, αλίμονο αν τους μονιμοποιούσε όλους. Εδώ δεν κάνει μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση που οι άνθρωποι έφαγαν τα χρόνια τους στα θρανία και ζητάτε να μονιμοποιήσει εσάς που στο κάτω κάτω ξέρατε για πόσο θα δουλεύατε. Υπάρχουν και Άλλοι που περιμένουν να δουλέψουν έστω κ αυτά τα 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγαβριηλιδου Ε4 Ιουνίου 2020 στις 9:30 μ.μ.

      Το ότι δεν ανήκεις στον κλάδο της υγείας είναι ξεκάθαρο, αλλιώς θα ηξερες ότι στην υγεια δεν περισεύει κάνεις. Το πρόβλημα δεν λύνεται με επικουρικό 2 χρόνων οι οποίοι μόλις εκπαιδευτούν θα απολυθούν για να ρθουν άλλοι που θα ξανά εκπαιδευτούν καιπαει λέγοντας Χρειάζεται μόνιμο προσωπικό ώστε να μην αναγκάζονται 2 νοσηλευτές να εξυπηρετούν ένα τμήμα 40 ασθενών. Εδώ τελειώνει ο διάλογος μας όμως μιας και συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου..

      Διαγραφή
    2. Το ότι ανήκεις στο χωρο της υγειας δεν σημαίνει ταυτόχρονα οτι εκφράζεις και την αλήθεια και οχι στενά ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα(τα οποία έχεις δικαιωμα να τα υποστηρίζεις ,δεν έχεις δικαίωμα να τα επιβάλεις σε τριτους). Να γίνουν προσλήψεις μέσω ασεπ και οχι μετατροπή συμβάσεων σε αοριστου. Αυτα ήταν παλιοκοματικα τερτίπια δεκαετιών που μας έφτασαν στο σημείο που είμαστε τώρα. Και στην υγεία. Η αλήθεια δεν έχει ονοπατεπωνυμο(αν και σου δίνουμε δικαίωμα να νομιζεις το αντιθετο,οχι όμως να το πιστεύουμε και οι υπόλοιποι).

      Διαγραφή
  7. Ειναι τελείως αντισυνταγματικο.Υπογράφεις για 2 χρονια τελειωνει η σύμβαση φευγειςτο ηξερες πλεον απο πριν.και εγω εχω σπουδασει και εγω ειχα εμπειρία στον ιδιωτικο τομεα γιατι δεν εγλυψα ποτε για να μπω εστω και με συμβαση στο δημοσιο για προϋπηρεσία. Και ετοιμαζομαι να παω εξωτερικό για εργασία γιατι βλεπεις στην 2Κ του συριζα βγηκε ο μητσοτακης και τους μονιμοποιησε..ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΊ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ..γιατι τους ειχε προσλάβει η προηγούμενη κυβερνηση και σημερα τους μονιμοποιησε η νεα δημοκρατία. .Ευγε..Πολλα συγχαρητήρια. ..Αξιοκρατια μηδεν..παρτε πισω την 2Κ αν εχεται κοτσια και καντε αξιοκρατικες προσλήψεις και οχι πελατιακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε κούρασες, στην κοινωνία που ζούμε περισσεύει η αδικία. Καληνύχτα

      Διαγραφή
  8. Και εσύ κ. Καραγαβριηλιδου που γράφεις το όνομα σου, τι μας λες? Ασυναρτησίες που σε συμφερουν. Για την ουσία που μπήκατε για 2 χρόνια και τώρα εκβιαστικά απαιτείτε να σας μονιμοποιησουν, δεν λες κάτι. Άσε την κλάψα λοιπόν ότι μόνο εσείς δουλεύετε και οι άλλοι τα ξύνουν.Και για αυτό που ανέφερες ότι δεν περισσεύει κανείς άσε να γνωριζουμε κάτι και εμείς, γνωστούς στο νοσοκομείο εχουμε και οι ιδιοι λένε ότι με τόσο κόσμο που έχει δεν ξέρουν που να πρωτοκαθισουν. Το όνομά μου Λοιπόν ειναι Γιώργος και φυσικά η άποψη μου αυτή για την εκβιαστική σας τακτική να σας μονιμοποιησει,δεν αλλάζει. Το ίδιο πιστεύω σκέφτεται και ο κάθε νοήμων, υπέγραψα για 2 χρόνια, τόσο θα με κρατήσουν, όταν βγει προκήρυξη για μόνιμους που πραγματικά χρειάζονται, θα κάνω τα χαρτιά μου μια και θα έχω αυτήν την ειδική εμπειρία της προϋπηρεσίας που τόσο απλόχερα σας έδωσαν. Επί της ουσίας λοιπόν καμιά απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο, όταν ένας λαος μάθει να μπαίνει με σύμβαση και μετά να απαιτεί μετατροπή σε αοριστου για εκατό χρόνια στη ψωροκώσταινα μην περιμένεις το 2020 να σκεφτεί διαφορετικά. Ιδιως αν ληγη η σύμβαση του.

      Διαγραφή
    2. Όταν σχολιάζεις....να είσαι πρώτα γνωστης των πραγμάτων για τι πράγμα μιλάς.δν μπήκαμε για 2 χρόνια αγαπητέ μου.μπηκαμε για έναν χρόνο.δν απαιτησαμε τπτ πέραν του χρόνου.επειδη όμως οι καταστάσεις δύσκολες...μας ανανέωναν κάθε χρόνο.στην ουσία μας εκμεταλλεύτηκαν ως ένα σημείο στα ζορια.φτασαμε τα 4 χρόνια.καλυψαμε τα πάντα.οταν εσύ αραζες τηλ εγώ ντύνουν για υποπτο.δν θα πω αλλά.η ανθρωπινη λογικη και παραλληλα κακια...δν έχει όρια.φυσικα μετά από όλα αυτά...
      Θα απαιτησω το αορίστου μου!

      Διαγραφή
  9. Δώστε τους 400 ευρώ τον μηνα και να δουμε μετα πόσοι θα θελουν να μπουν στο δημόσιο γενικότερα ..στα εκτακτα δε παιρνουν δυο μήνες αδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραγαβριηλιδου Ε5 Ιουνίου 2020 στις 3:59 μ.μ.

    Η κακία και η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.. Λοιπόν όλοι σας αύριο ειστε προσκεκλημενοι στο νοσοκομείο.. Να δείτε από κοντά αυτούς όλους να δουλεύουν. Να ντύνονται σαν αστακοί στα ύποπτα.. Να κουβαλάνε τα φορεια.. να κάνουν νοσηλεία να ξεσκατωνουν... να αλλάζουν...και όλα αυτά χαμογελώντας.... Χωρίς χρόνο όχι για καφέ αλλά ούτε για νερό. Όσο για τους δύο μήνες άδεια...αλλη ασχετοσύνη... ούτε στον ύπνο τους δεν την βλέπουν. Λοιπόν σας περιμένω για μια μικρή ξενάγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε γελοίοι όλοι πλην της κ.καραγαβρηιλιδου..δν θα πω πολλά...εύχομαι να μην νοσηλεύτυειτε. ποτέ.αλλά αν τύχει..τοτε θέλω αυτά που λέτε ανώνυμα να πείτε κατάμουτρα σε αυτόν που σας κουβαλάει και σας νοσηλευει..εκει θέλω μάγκες να σας δω.μεσα στον χορό όταν είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγένεια,είναι επίκτητη ,η οικογενειακή παράδοση ? Χαρακτηριζεις γελοίους όσους διαφωνούν, με επιχειρήματα σε μια άποψη που θεωρείς εσυ σωστή? Και οι τροχονόμοι πρέπει να αμείβονται με καλύτερο μισθό, εύχομαι να σε σταματήσει κάποιος για παράβαση και να του πεις κατάμουτρα την αντίθετη άποψη σου(το επιχείρημα πέφτει στο επίπεδο σκέψης σου,για να γίνει κατανοητό).

      Διαγραφή
  12. Δούλεψες ποτέ ανώνυμε;έφαγες σκατα στα μούτρα;εμετό;φτυσιματα;ατελείωτα νυχτερινά;και χωρίς παραπονα γιατί ειναι η δουλειά σου που αγαπάς και η δουλειά που προσφέρεις.οταν τα φας και εσύ όλα αυτα ανώνυμε ..τοτε Έλα να μιλησεις...μια ανώνυμη όπως εσύ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι σεβόμαστε την εργασία των ανθρώπων που εργαζοντε στις δομές υγείας δεν σημαίνει οτι θα αποδεχτούμε μετατροπές συμβάσεων σε αορίστου χρονου.Το οτι καθαρίζεις σκατά δε σημαίνει οτι μπορείς να σχηματίζεις άρτια γνωμη-αποψη για θέματα που είναι πιο σύνθετα.

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΟΙΚ. ΚΡΙΣΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΟΥΒΑΡΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ