Quantcast

http://picasion.com/

Σοκάρει το video από τον γκρεμό που σκοτώθηκε ο 34χρονος - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Έπεσε από ύψος 150 μέτρων - Ακαριαίος ο θάνατός του
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Κοζάνης, ανάμεσα στην Καστανιά και στην Ζωοδόχο
Πηγή. Ένας 34χρονος Βεροιώτης, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακρυά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη, όπου επιχείρησαν για αρκετή ώρα για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του 34χρονου βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.

Δείτε στο video και φωτογραφίες με την μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:



























3 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο νεκρός οδηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παύλος Κιζιριδης, δούλευε στο Fast food Γιάννης στη Βέροια

      Διαγραφή
  2. Παύλος Κιζιριδης δούλευε στο Fast food Γιάννης στη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ