Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» στο διαδίκτυο

Τούρκοι hacker επιτέθηκαν στη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνας - «Απάντησαν» οι Anonymous
Διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων hacker σημειώθηκε σήμερα με πεδίο μάχης ιστοσελίδες δήμων και υπουργείων. Αρχικά, 
Τούρκοι hacker
«έριξαν» την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ανέβασαν στη σελίδα ένα μήνυμα στα ελληνικά το οποίο γράφει: «Γνωρίστε τα όριά σας», με… φόντο την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ. Η ομάδα που αναλαμβάνει τη διαδικτυακή επίθεση είναι η Ayyidiz Tim, που θεωρείται ο «κυβερνοστρατός» της Τουρκίας. 
Λίγο αργότερα, απάντηση στο χτύπημα των Τούρκων hackers έδωσαν οι Anonymous Greece. Οι Έλληνες hacker με ανάρτησή τους στο twitter αναφέρουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ