Quantcast

http://picasion.com/

Πού θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Χρυσοχοΐδης;

Οι εκλογές μπορεί να αργούν, όπως έχει διαβεβαιώσει κατηγορηματικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν ήδη θέμα συζήτησης τα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα και που θα κατέβουν
εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, που πρόκειται να πολιτευτούν. Αυτός βέβαια είναι ένας ακόμη, ελάσσων αλλά καλός, λόγος για να μην στηθούν πρόωρες κάλπες, δεδομένου ότι αν και στη ΝΔ τον απόλυτο λόγο για τα ψηφοδέλτια έχει ο πρόεδρος του κόμματος, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της αρχηγός που να αγνόησε παντελώς τη λίστα και δη τόσο κοντά σε προηγούμενες εκλογές. Με τα σενάρια για κάλπες λοιπόν να έχουν πάει... καλοκαιρινές διακοπές, οι συζητήσεις για τα σχέδια των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών συνεχίζονται.

Από τους πρώτους στη λίστα αυτών που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν, φέρεται πως είναι ο Ημαθιώτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος πολιτικός αναμένεται να πολιτευτεί στο 
Βόρειο Τομέα Αθηνών, εκεί όπου θα κληθεί να δώσει μια δύσκολη μάχη, αντιμέτωπος με ηχηρά ονόματα της ΝΔ όπως ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. 

5 σχόλια:

  1. Όπου και να πάει καμμενος από χέρι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαύρος,
    Ο Αραπης,
    Ο Ταμ Ταμ Ταμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά βολεμένος είναι κι ας έδινε κάποτε ( Στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ στο Μακεδονία Παλάς 1985 & 1989 ) το σύνθημα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήν περιφέρεια Ἰσλαμαμπάντ - Ραβαλπίντι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιες εκλογές αργουν καλε ; όσο προλαβαινει θα τις κάνει ο Μωυσής και τα λαμόγια του μπας και πιασουν τους πολιτες στον υπνο πριν μπει για τα καλά η υφεση που άρχισαν να προκαλουν από τότε που εκλέχθηκαν τον Ιουλιο του 2019 (για να λέμε και καμια αληθεια). Ετοιμάζουν ψηφοδέλτια για να "κάψουν" την απλή αναλογική (η τουλάχιστον έτσι νομίζουν..). Κακομοιρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ