Επανέρχεται στο πλήρες ωράριο λειτουργίας η Βιβλιοθήκη Βέροιας

Στο πλήρες ωράριο λειτουργίας της επανέρχεται από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Συγκεκριμένα, θα είναι ανοιχτή, Δευτέρα και Τετάρτη 08:00 - 20:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 08:00 - 15:00. Προς το παρόν η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό, για την επιστροφή και το δανεισμό βιβλίων και περιοδικών, εγγραφή νέων μελών, αναζήτηση βιβλιογραφίας και τη χρήση του scanner. Επιπλέον η Βιβλιοθήκη, συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα εύρεσης αρθρογραφίας, σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και τη δυνατότητα παραγγελίας επιστημονικών άρθρων που δε διαθέτει η ίδια, αλλά που προσφέρονται από άλλες Βιβλιοθήκες.
Τα αναγνωστήρια, ο χώρος έμπνευσης, οι υπολογιστές του κοινού, το στούντιο ηχογράφησης και η αίθουσα εκδηλώσεων προσωρινά δεν θα λειτουργούν.

Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, η Βιβλιοθήκη είναι πλήρως εξοπλισμένη με αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό με σκοπό την τακτική απολύμανση των χώρων για την προστασία του προσωπικού και των αναγνωστών της.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και σας περιμένουμε όλους στη Βιβλιοθήκη.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας
Έλλης 8 ,59132 Βέροια.
Τηλ. 2331024494
email:info@libver.grhttp://www.libver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ