Quantcast

http://picasion.com/

Αίσιο τέλος για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας

Εντοπίστηκε στην Καλαμαριά
Αίσιο τέλος για τη 10χρονη Μαρκέλλα που αγνοείτο από την Πέμπτη. Τα ίχνη της Μαρκέλλας Βεράμη χάθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης, επιστρέφοντας από το σχολείο στην περιοχή Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Την μικρή εντόπισε στην Καλαμαριά
ένας άνδρας έξω από πρατήριο καυσίμων ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το κορίτσι περπατούσε μόνο του και φορούσε την σχολική της τσάντα και φαινόταν εξουθενωμένη.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του άνδρα που την εντόπισε, ρωτώντας την πού πάει με την σχολική τσάντα αφού δεν έχει σχολείο σήμερα, εκείνη απάντησε «Θέλω να πάω σπίτι μου». Τότε ο άνδρας τη ρώτησε πού μένει και πώς την λένε και ακούγοντας το όνομα Μαρκέλλα βεβαιώθηκε πως είναι το κορίτσι που αναζητούνταν. Ο άνδρας λέγοντας πως θα καλέσει το 100, η Μαρκέλλα αρχικά του είπε να μην το κάνει. Ωστόσο η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και η μικρή μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία του άνδρα που την εντόπισε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ