Quantcast

http://picasion.com/

Περιοδεία στην αγορά έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τον εμπορικό κόσμο της Βέροιας επισκέφθηκαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Συζήτησαν με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για το οικονομικό πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Στην περιοδεία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης, ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο συντονιστής της Ν.Ε. Τάσος Κωστόπουλος καθώς και ο τέως πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης Δημήτρης Χαμπίδης. Μ' αυτόν τον τρόπο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στα τοπικά καταστήματα και να προωθήσουν τις θέσεις του κόμματος για την Ελληνική οικονομία.

21 σχόλια:

  1. Καληνύχτα. Όνειρα γλυκά. Δάκρυσα απο το τοσο αγνό, άδολο ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταστήματαρχες στηριχτηκαν τα δύσκολα χρόνια 2015_2019 από την αριστερή κυβέρνηση του σύριζα και περίμενουν τις εκλογές να επιστρέψουν αυτή την ευαισθησία στον τσιπρα και τους κατα τόπο συντρόφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως φίλτατε συμπολίτη Βεροιώτη, δεν πρέπει να ξαναγυρίσει αυτό το απίθμενο ψέμα. Αυτός ο πολιτικός νανισμός που βλέπαμε τη σκιά του σαν γίγαντα.Ηταν ενα πολύ καλό αλλά ακριβό μάθημα για όλους μας. Απλά, ήταν και εκαναν ακριβώς τα αντίθετα με οσα έλεγαν. Και το να αποτύχεις στην πολιτική σου,ειναι μια πολιτική συνέχεια. Ομως το να εισαι ψεύτης ανάλγητος, χωρις ντροπή, ειναι κατι πολύ ισχυρότερο.

      Διαγραφή
  4. Φάτε Κούλη και χορταστε επαγγελματίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσαπαροπουλος κ Μαρκουλης ξαναγαπηθηκαν; Ξεχασαν τι λεγαν και καναν στις δημοτικες εκλογες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ (ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ---ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΜΟΣΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ΄τα μπάνια είναι το τροπικό μαύρισμα ή από εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γραφικοί επί το έργον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ βρε Τσίπρα οσο και να τρέχεις καημένε να μαζέψεις τα καραγκιοζάκια θα βγαίνουν κάτι γελοιοί κοπρίτες και τεμπέληδες να αμαυρώνουν την προσπάθεια σου. Οι πεθαμένοι πολιτικά βγηκαν παγανιά. Αντε βρε πάντε σπίτια καψεροί και αφήστε νεους ανθρώπους να πάνε μπροστά ανόητες ψωνάρες. Club αποτυχημένων το κάνατε το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ,τι λένε;Είναι ευχαριστημένοι;Πάντως στον δικό μου χώρο(ψιλικά),άστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι γνωστοί γυρολόγοι της πολιτικής.
    Μια ''καρέκλα'' ζητάνε και εν συνεχεία μία ''κουτάλα'', από όποιο πολιτικό κόμμα και αν είναι, αρκεί να πάρουν την ''καρέκλα΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι αυτοι που οδηγησαν το ΣΥΡΙΖΑ στην ηττα και συντομα στην πολιτικη καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πήραμε πήραμε, τους χορτάσαμε 4,5 χρόνια. ΟΧΙ άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O SIRIZA SOSTA PRATEI,,,H ND POU EINE????? NOMHZH OTH THA MONOPOLH H ND OXH ,,SE MIA NIXTA THA XASH THN DYNAMHTHS ,,APO 42 SATA 22 KAI THA PSAXNOUNE THN PSIFO TOUS ,,KRATISTE AUTHN THN ANARTISH ,,,DEN THA PAH POLHS KEROS ,,,H ND THA BOULIAKSH,,,,KAI O LOGOS EINE PENTAKATHAROS,,,DEN EPREPE NA TA BALH ME TON OURANO ,,EKANE MEGALO LATHOS ,,,,,SE MIA NYXTA THA BOULIAKSH ,,OSO GIA TON SHRHZA ANEBHKE SE NEOLEA ARKETA ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εντάξει σύντροφε. Προς το παρόν με 3 πλάσιες φωτιές πέρσι και χωρίς τις εκατόμβες του Συριζα, με την αποτροπή της οργανωμένης προσπάθειας εισβολής στον Εβρο και μια παγκόσμια επιδημία που ενώ έχει σαρώσει ολόκληρες υπερδυνάμεις η χώρα μας τα πήγε άψογα, η ΝΔ χτυπάει 45αρια σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις.
      Διώξτε τον πρόεδρο του 15μελούς γιατί σας βλέπω 12 χρόνια αντιπολίτευση και τα ψηφαλάκια σας να ξανά επιστρέφουν στην φωφούλα.

      Διαγραφή
    2. Ότι έκαναν όλες οι χώρες έκανε και η δικιά μας. Δεν έγινε όμως το ίδιο όμως στα οικονομικά και ο Χειμώνας θα είναι #βαρυς#. Τότε να δω τον Μωυσή....

      Διαγραφή
  15. Αυτός ο Μαρκούλης , ας τα μαζέψει και να πάει στο Λέχοβο , είναι ζαλάδα δικηγορική και θα κάνει ζημιά και στον γιο του ! Μας είχε ζαλίσει και πούλησε το ΠΑΣΟΚ , στο Λέχοβο να καλλιεργήσει φασόλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ