Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσία στελεχών από την Ημαθία η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι ήταν εκεί;

Οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουνίου με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή και εφ όλης της ύλης επίθεση, από την οικονομία μέχρι τη σκαδαλολογία, κατά της κυβέρνησης και
προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνεδρίαση της ΚΕΑ που συζητά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για την πορεία προς το συνέδριο του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σε μία αίθουσα του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας με τήρηση όλων των προστατευτικών μέτρων και των αποστάσεων λόγω του κορωνοϊού. Στην Κεντρική Επιτροπή συμμετείχαν και γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Ημαθία.





Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρώην υπουργό Τουρισμού και διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τη Βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου, τον πρώην Βουλευτή Χρήστο Αντωνίου, τον επικεφαλής της «Προτεραιότητας στον Πολίτη» και δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη και τον πολιτευτή Στέργιο Καλπάκη κ.α.

Μηνύματα ενότητας αλλά και αυτοκριτική στην Κ.Ε.

Η ανάγκη να προχωρήσει μπροστά το κόμμα, διορθώνοντας τις όποιες αστοχίες και με το βλέμμα στη διεύρυνση, τονίστηκε σήμερα (Σάββατο) από πολλές πλευρές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η συνεδρίαση αυτή έρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την παράνομη ηχογράφηση Μιωνή (ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον Νίκο Παππά, αλλά και προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη) και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ με τη Novartis, με τη σχετική δικαστική απόφαση να εμπλέκει και Έλληνες «αξιωματούχους» στο σκάνδαλο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να περάσουν στην «επόμενη ημέρα» και ουσιαστικά να βάλουν στο αρχείο την τηλεφωνική συνομιλία του πρώην υπουργού Ν. Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή, η οποία προκάλεσε αναταραχή εντός του κόμματος. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος είναι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας, προειδοποιώντας μάλιστα πως «αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του βρώμικου '89, είμαι και είμαστε εδώ».

Από την πλευρά τους, τα στελέχη τους κόμματος κατά τη δική τους τοποθέτηση προχώρησαν σε μηνύματα ενότητας του κόμματος, χωρίς να απουσιάζουν οι επισημάνσεις για λάθη, καθυστερήσεις και γενικότερα η αυτοκριτική διάθεση για επιλογές που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Παράλληλα, ήταν έντονη η κριτική που ασκήθηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης για τις πολιτικές που ακολουθεί. 


O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή και εφ όλης της ύλης επίθεση, από την οικονομία μέχρι τη σκαδαλολογία, κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ).

Η συνεδρίαση της ΚΕΑ που συζητά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για την πορεία προς το ΣΥΝΕΔΡΙΟ του κόμματος, πραγματοποιείται σε μία αίθουσα του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας με τήρηση όλων των προστατευτικών μέτρων και των αποστάσεων λόγω του κορονοϊού.

Ο Αλ. Τσίπρας, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών περί την Προανακριτική και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην μετατρέπει την πολιτική ζωή σε βούρκο.

Μίλησε για καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας και πρόσθεσε: «αυτή η μηχανή δεν αρκείται στη παραποίηση. Αλλά βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας και παρακράτους τον Σύριζα, τα στελέχη του, αλλά στη πραγματικότητα εμένα. Γιατί εγώ είμαι ο στόχος τους. Τους έχω πεί πολλές φορές. Θα το ξαναπώ και σήμερα. Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι. Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν. Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν. Αν όμως δε το τολμούν, να σταματήσουν αυτόν το κατήφορο τώρα. Μην μετατρέπετε κύριε Μητσοτάκη τη πολιτική ζωή σε βούρκο, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις δικές σας ευθύνες για τη καταστροφή της οικονομίας. Μην ανοίγετε το καπάκι του υπονόμου. Γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς. Εγώ δε πρόκειται να ακολουθήσω».

Σκάνδαλο Novartis


Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη διαχείριση της Novartis λέγοντας: «Χθες για παράδειγμα, βγήκε μια είδηση κόλαφος για την υπόθεση της ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Αναγκάστηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό η εταιρεία με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ ομολογόντας ότι τη περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά διέφθειρε έλληνες αξιωματούχους για να έχει ευνοϊκές κυβερνητικές αποφάσεις για τις τιμές των φαρμάκων και δέχθηκε να πληρώσει στο Αμερικανικό δημόσιο 310 εκ ευρώ. Και αντί η είδηση να είναι ότι ομολόγησε την ενοχή της και το σκάνδαλο η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, αντί η είδηση να είναι τα 310 εκ για τη διαφθορά και τις μίζες την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η είδηση ήταν και μάλιστα πανηγυρικά: Συμβιβάστηκε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ δεν υπάρχει πια σκάνδαλο… Είναι απίστευτο αλλά έτσι είναι : Σκάνδαλο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο το πλανήτη, σκευωρία όμως και όχι σκάνδαλο στην Ελλάδα».

Οι τοποθετήσεις:
Λαμβάνοντας τον λόγο μετά τον Αλ. Τσίπρα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, έριξε πυρά κατά της Ν.Δ., τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να γίνει «restart» στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Η Ν.Δ. είναι προσκολημμένη στο μοντέλο της χρεωκοπίας. Δεν έχει καταλάβει τίποτα από τους λόγους της κρίσης» σημείωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση, ότι όχι μόνο αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κρίση, αλλά τη βλέπει ως ευκαιρία για να «αναδιαρθρώσει την ελληνική οικονομία προς όφελος των λίγων». Μιλώντας για τη διαδικασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσε πως «χάσαμε χρόνο» και πως «δεν έχει ανοίξει όπως θα έπρεπε το κόμμα».

Για «κρίση δημοκρατίας» που προστίθεται στην τριπλή κρίση «οικονομική, υγειονομική, κλιματική» έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποστηρίζοντας την ανάγκη να υπάρξει καθημερινή πάλη με τον παραγοντισμό και το πελατειακό κράτος. «Ξέρουμε τι είναι η δεξιά και ξέρουμε τι γίνεται και ότι δεν έχει καμία σχέση με την κριτική που μας ασκούν» σημείωσε και τόνισε με νόημα (και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις) πως «ζούμε σε μία χώρα που ο οποιοσδήποτε μπορεί να ηχογραφήσει, ο οποιοσδήποτε μπορεί να απειλήσει ότι θα δημοσιεύσει αυτήν την ηχογράφηση, ο οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει πότε θα δημοσιεύσει την ηχογράφηση». Ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε περήφανος για την αυστηρή κριτική του κόσμου της Αριστεράς, σημειώνοντας πως οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφέρθηκε στην ανάγκη διεύρυνσης και μετεξέλιξης του κόμματος, η οποία όμως θα πρέπει να γίνει με προσοχή, ώστε το κόμμα να μην ενδώσει στον λαϊκισμό. «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις πιο καλές παραδόσεις της Αριστεράς, είπε, προσθέτοντας πως εκ φύσεως η Αριστερά είναι κόμμα λαϊκό, αλλά ποτέ δεν είχε τη λαϊκότητα του ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε την επιθυμία αυτή η λαϊκότητα, να «μπολιάσει» τον χώρο της Αριστεράς, χωρίς όμως να ανοίξει την πόρτα στον «λαϊκισμό» που χαρακτήριζε πολλές φορές το ΠΑΣΟΚ.

Την ανάγκη να ενταθεί η προσπάθεια διεύρυνσης και ανασυγκρότησης του κόμματος υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς, αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής. Ο ίδιος επισήμανε ότι αυτό το κόμμα πρέπει να κάνει ατομική και συλλογική αυτοκριτική, ακόμα και «για το παραμικρό, αν ξέφυγε μια κουβέντα». Δήλωσε με νόημα πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που πετάνε τα εκατομμύρια δεξιά-αριστερά σαν αλογόμυγες».
Στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο «βρώμικο '89» αναφέρθηκε ο Νίκος Φίλης, δηλώνοντας ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι μπορεί να επαναληφθεί το '89», καθώς είναι «άλλοι οι πρωταγωνιστές... άλλα τα διακυβεύματα... άλλη η ιστορία της Αριστεράς... Η Αριστερά υπήρξε δύναμη κάθαρσης τότε. Όχι δύναμη συνενοχής», επισήμανε ο κ. Φίλης.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της Ν.Δ., υπογράμμισε πως «είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης αντέχει και οικοδομεί καθεστώς», εκτιμώντας ότι «δεν είναι κυβέρνηση που θα φύγει αύριο, και ακόμα και αν φύγει, θα αφήσει τα αποτυπώματά της στους αρμούς της εξουσίας». Ο Ν. Φίλης επισήμανε επίσης πως «η Αριστερά και το ηθικό της πλεονέκτημα δίνουν καθημερινά εξετάσεις. Δεν έχει λόγο να κάνει εκπτώσεις από τις αρχές της». Αναφερόμενος μάλιστα στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας» και πως αυτή έχει να κάνει με «το ύφος, το ήθος και την αλαζονεία που εξέπεμπε για συγκεκριμένα ζητήματα. Και τέτοια ζητήματα τα ζούμε αυτές τις ημέρες».

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε με τη σειρά του και αυτός στις τελευταίες εξελίξεις, αφήνοντας αιχμές για τα μέσα ενημέρωσης. «Κάποιοι μιλάνε με όρους ουδετερότητας και βάζουν στο ίδιο ζύγι τα υπαρκτά σκάνδαλα που πήγαμε εμείς στη Δικαιοσύνη, με τη σκανδαλολογία και τη λασπολογία που εκτοξεύει ο υπόκοσμος του Μαρινακιστάν και του Κουρτακιστάν», είπε χαρακτηριστικά.

«Καταπίνουμε τα σκάνδαλα της Ν.Δ. και αυτομαστιγωνόμαστε για τους Μαρινάκηδες και τους Κουρτάκηδες», πρόσθεσε και έκανε λόγο για πλήρη δικαίωση των ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τη Novartis. «Δεν γίνεται να μας πυροβολεί ο εχθρός με Καλάσνικοφ και εμείς να κρατάμε το βασιλικό του ηθικού πλεονεκτήματος», κατέληξε ο κ. Πολάκης.

29 σχόλια:

  1. Μου αρέσει που καμαρώνουν κι όλας οι αποτυχημένοι στις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε σιγα σιγα ξανα στο 4 τις εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ονειρα εχουν και ξυπνημα........και μπορει να σου χαλασει το στομαχι...να εχεις μια σοδα ....

      Διαγραφή
  3. Έχει να πέσει ''ΜΑΥΡΟ'' στις επόμενες εκλογές (βουλευτικές και δημοτικές) στους εικονιζόμενους, που δεν θα μπορούν από την ντροπή τους να βγουν από το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως για τόπο συνεδρίασης επέλεξαν το ιδανικότερο μέρος : Το Στάδιο Ξιφασκίας. Αφού στο τέλος θα βγούν τα ξίφη και θα αρχίσουν τα μαχαιρώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε επερχόμενες εκλογές βλέπω μάχη στήθος με στήθος ( ή κοιλιά με κοιλιά, πάρτε το όπως θέλετε) με νικητή πάντα μα πάντα τον λαϊκισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξεχνούμε τα κατορθώματά σας την περίοδο που κυβερνούσατε, αν και κεντροαριστερός, ούτε να σας ξαναδώ μπροστά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξεχνουμε οτι σταματησαν οι πλατειες με τα συσσιτια, οι αυτοκτονιες, οτι πληρωσαν οι συνηθεις φοροφυγαδες, οτι "εζησαν καλυτερα" αυτους που θελατε φτωχους και επαιτες, οτι δεν παρεδωσε καμμενη γη οπως θα παραδωσει ο σημερινος λιμοκοντορος της Μαρεβας που ξεχχασε τα εσοδα της "κουκλας" του συζυγου....σαν δεν ντρεπεσθε βολεμενοι του ΕΓΩ που δεν βλεπετε γυρω σας, που αυριο μπορει να πειναει το σοι σας...οχι απο τεμπελια αλλα απο απολυσεις της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που στηριζεται

      Διαγραφή
    2. Άν κσιγόταν το παιδάκι σου στο Μάτι- ΘΕΟΣ φυλάξι- δεν θα μιλούσες έτσι, αν πνιγόταν ο αδελφός σου στη Μάνδρα το ίδιο, άν ζούσες στα νησιά που κατακλύστηκαν από λαθραίους δεν θα μιλούσες σίγουρα έτσι. Το χειρότερο είναι ότι μετά από όλα αυτά και τα τόσα ψέματα, αυτό που τους ενδιέφερε ήταν το πως θα καλύψουν τις ευθύνες τους και την ανικανότητά τους. Όσο για το σόι Μητσοτάκη δεν θα διαφωνήσω και θα βάλω στο κάδρο και τον Κ. Καραμανλή όπως και τον Σημίτη για την καταστροφή της Ελλάδος.

      Διαγραφή
    3. Και φταιει κατα συμπτωση ο τοτε Κυβερνηση εεε;;; και οχι ο καθε γλυφτης επι 40 χρονια που εχτιζε οπου ηθελε, που εκμναν δρομους για να χωρανε μονο μυρμηγκια, αποθηκες σε μπαζωμενα ρεμματα....ποσο επιφανειακοι ειμαστε...φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας...που αφηνουμε οπου βρουμε τα οχηματα, που κανουμε τρυπα στο μπαλκονι για να περασει το πευκο...η δεν το ειδες....φιλε φταινε...αλλα δεν φταινε μονο αυτοι...φταινε οι φραχτες, φταινε οι δρομοι, φταιει η
      πολεοδομια, οι βουλευτες και τα γραφεια, φταινε οι υπουργοι με τους νομους παραθυρακια, φταιει η αναρχη δομηση, φταινε οι αδιαφοροι με τις γοπες, τα γκαζακια, φταει ο υπυθυνος τοτε που τον εδωσε προαγωγη ο Χρυσοχοιδης......τι να λεμε τωρα...βγαζουμε το αχτι σε οποιον δεν γουσταρουμε...βαλτε καποτε στην ζυγαρια τα ιστορικα αμαρτηματα που εγιναν και γινονται....Ας σοβαρευτουμε καποτε..

      Διαγραφή
  7. Έχετε δίκιο όλοι σας,αλλά όταν ξαναψηφισετε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να σκέφτεστε ποιοι μας έφεραν στο σημερινό χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις τώρα.Εξι μήνες διαπραγμάτευση παρωδία που οδήγησε σε:καπιαλ κοντρόλ, υπερταμείο υποθηκευσης όλης της δημόσιας περιουσίας (μέχρι και τα έσοδα από τα μουσεία εκεί πηγαίνουν,και ήταν ο κύριος λόγος της κόντρας Σαμαρά με Γερμανία αυτό το κατοχικό ταμείο), χάσαμε τις τράπεζες και τις μετοχές που κατείχε το δημόσιο και τις είχε πληρώσει 35δις λόγω της διαπραγμάτευσης νταουλιέρη-χαζομπαρούφα, μνημόνια ως το 2060 αντί του 2023, φορολογία από τρόφιμα καύσιμα ΦΠΑ στα νησιά διόδια (αυτά που θα καταργούσε) μας γέμισε παντού, επιπλέον χρέος στο φινάλε εκατό δις (με στοιχεία της ΕΕ).Και μέσα σε μια πενταετία έσπειρε στην Ελλάδα δεκάδες ισλαμικά χωριά,κατάστρεψε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και οργάνωσε με τις ΜΚΟ ένα σύστημα μόνιμο διακίνησης λαθρομεταναστών που δεν μπορεί πλέον να ελεγθει.Για ασφάλεια και εγκληματικότητα άστο.Το μόνο που έκανε ήταν να εξαφανίσει την αστυνομία από το δρόμο για να δρουν ελεύθερα οι αναρχοσυμμορίες του Τσίπρα.Δηλαδή τί άλλο να κάνει.Ο Κούλης γιατί πήρε αυτοδυναμία νομίζεις.Αγανακτησε ο κόσμος.Εσύ μπορείς να μου πείς ένα καλό που έκανε ο Τσίπρας για τους Έλληνες? Ένα μόνο.

      Διαγραφή
    2. Εισαι απο αυτους που δεν πληρωνες φορο και σου εβαλε το χερι στην τσεπη......δεν εξηγειται αλλοιως η αμνησια σας....

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΕΛΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΚΛΥΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ . ΕΛΕΟΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 2015 ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΑΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

      Διαγραφή
    4. Μαθε πρωτα να γραφεις σωστα και μετα γραψε την κριτικη σου....

      Διαγραφή
  8. Τα σκουπίδια π θα έπρεπε ν ειναι εκτός βουλής τους έχει ο Σόρος πάλι στην βουλή . ανθελληνικα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραλήρημα ακροδεξιού....

      Διαγραφή
    2. Τα ιδια θα πεις και τωρα με το Αιγαιο;;;; τοση στραβομαρα, τωρα μεροληψια;;; Συνελθετε ...σας αρεσει ναπληρωνετε για να θρεφετε μια "μικρουλα" Οικογενεια των Νεοδημοκρατων;;; με τις υγειες σας.... επειδη και τα προβατα ακολουθουν τον τσομπανο διαλεξτε εναν καλο τουλαχιστον....καληνυχτα ΕΓΩιστες..και μοναχοφαιδες

      Διαγραφή
  9. MARKOULH EISE KORYFH TELOS ,,O KOZMOS EINE KAKOS KAI ZYLEUH ,,,TA KALITERA ERXONTAI,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΑΑΧΑΧ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; Η ΣΟΒΑΡΑ;

      Διαγραφή
    2. ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ..... ΔΕΙΤΕ!!!! 10 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΑΡΚΑΡΗΣΜΕΝΗ Η JAGUAR. ΣΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Μπραβο.Μόνο ΣΥΡΙΖΑ για το συμφερον του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μπραβο μονο συριζα για πιο πολυ πεινα , κλεψιμο , ψεμα , κοροιδεια και να γυρισουμε 100 χρονια πισω . για αυτο εφαγε στις εκλογες τοσο μαυρο . αντε βρε συριζοτρολ κομματοσκυλα που γραφετε μεσα εδω . οσα συριζακια γραφουν εδω ειναι βολεμενα........

      Διαγραφή
  11. MASALAX MARKOULI.......
    OLOI KALOTHREMENOI KAI KALOZOHSMENOI..... AUTOI THA MAS SOSOUN ME TIS JAGOUAR KAI META LEFTA POU EXOUN STIS TRAPEZES TOU EKSOTERIKOU.
    SIRIZAIOI OI MEGALITEROI APATEONES......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα το αστειο εδω ειναι οτι σε λιγο θα τους περασει και το πασοκ. εχει ριξει τοσο μαυρο ο κοσμος στο συριζα, μα δεν υπαρχουν!..... απο τα 100 που λενε το ενα ειναι αληθεια πως να μην ριξει μαυρο ο κοσμος?
    εχουν καταντισει γραφικοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το γεγονος οτι ολη η ελλαδα βαφτηκε μπλε σε τοπικο και περιφεριακο επιπεδο και οτι ηρθε κυβερνηση νδ αυτοδυναμη εν μεσω μνημονιων δεν ανησχυχει κανεναν σας συντροφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειλικρινα εισθε τοσο "πλουσιο" και ψηφιζετε τους κεφαλαιουχους;;; η εχετε χασει την αισθηση....ηα σας εχουν ποτισει και η λογικη σας ανηκει σε αυτη του 1944......Καλα θα σας κανουν σε λιγο καιρο με αυτην την Κυβερνηση.....εκτος αν το μαυρο χρημα το εχετε και λετε εις υγειαν των κοροιδων που πληρωνουν φορους.....Ληγμενα σας ταιζουν;;;; περιεργο τοση αφελεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και το ερώτημα είναι ένα ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μείνει τίποτα να τρώμε μαζί ως ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΙ! Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει στη ζωή αυτοί συντρόφια και μάλιστα κατεβαίνει πιο γρήγορα. Το 4% δεν είναι απλά κοντά, είναι μπροστά μας. Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες και ανασκουμπωθείτε! Μην αφήνετε τον Κυριάκο να κάνει μόνος του ότι θέλει αλλά κάντε αντιπολίτευση σοβαρή χωρίς αυταπάτες και αριστερές θεωρίες! Ξυπνάτεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ