Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για ιστορική συμφωνία η Νάουσα - Κοντά σε συνεργασία Καρανικόλας και Κουτσογιάννης

Θετικά βλέπει την πρόταση του Δημάρχου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας Νίκου Καρανικόλα για συνεργασία της παράταξης «Κοινός Τόπος» στη διοίκηση του Δήμου ο επικεφαλής της Νίκος Κουτσογιάννης. Ο κ. Κουτσογιάννης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου εξήρε την πρωτοβουλία του κ.
Καρανικόλα ως ειλικρινή και πολιτικά γενναία, χαρακτήρισε την πρόταση ρεαλιστική και ευκαιρία για τον τόπο και τον κάλεσε να την προχωρήσει σταθερά και αταλάντευτα κλείνοντας τα αφτιά του σε όσους από το εσωτερικό της παράταξης του δυναμιτίζουν την προσπάθεια. «Η συζήτηση με τον Δήμαρχο υπήρξε ειλικρινής, πραγματιστική, εκπορευόμενη από αγνά κίνητρα που εστιάζουν στην κοινή μας αγωνία για το αύριο του τόπου. Κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν τοξικά, με παλαιοκομματικές μεθόδους κυνηγώντας καρέκλες, αδιαφορώντας για το καλό του τόπου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσογιάννης.

«Εμείς δεν θέσαμε καν ζήτημα συμμετοχής συμβούλων μας στη διοίκηση, ο κ. Καρανκόλας μας το πρότεινε. Εμείς προτείναμε η συμπόρευση να διέπεται από ένα κείμενο αρχών, ένα κείμενο συμβόλαιο που θα δώσει στην τοπική κοινωνία μία ξεκάθαρη εικόνα για το αύριο», είπε.

Όπως αναφέρει το naousanews.gr, ο κ. Κουτσογιάννης κάλεσε τον δήμαρχο να θέσει δημόσια και πριν από την έναρξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου σε ψηφοφορία την πρόταση για σύμπραξη των δημοτικών παρατάξεων στη βάση του Κειμένου Αρχών που καταθέτει ο Κοινός Τόπος και στο οποίο έχει διαπιστωθεί συναντίληψη. «Ο Κοινός Τόπος ομόφωνα αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Δημάρχου. Ήρθε ο καιρός να προτάξουμε όσα μας ενώνουν προς όφελος του ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Είναι ώρα ευθύνης για τη Νάουσα. Εμείς δηλώνουμε παρών», κατέληξε ο τέως δήμαρχος.

4 σχόλια:

  1. Ο Τόπος αλλά και η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από συνεργασίες, φτάνει να είναι στη βάση προγραμματικών συμφωνιών, με διαφάνεια και για το κοινό καλό .
    Αρκετά παραμείναμε διχασμένοι με ολέθριες συνέπειες νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δεν σχολιαζει,
    ολοι αποφευγουν, διοτι δεν θελουν, δεν ξερουν, δεν μπορουν, δεν εμαθαν να συνεργαζονται. Ειναι τοσο πρωτογνωρο για την Ελληνικη κοινωνια που αρνειται να εκφρασει καποια αποψη.
    Αυτο και μονο δειχνει ποσο δυσκολο γινεται το ενχειρημα απο αυτους που το επιχειρουν τουλαχιστον σε Βεροια και Ναουσα.
    Αργησαμε ομως και αυτο σιγουρα δεν θα μας το συγχωρησουν οι γενιες που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεα μυαλά, διαφορετικοι τροποι σκεψης. Καιρος να φυγουν οι καρεκλοκενταυροι μαθουσαλες, μηπως και δουμε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους "τρώνε καλά", μόνο αν τους διώξουμε εμείς οι "νηστικοί" θα φύγουν.
      Αλλά και εμείς τους ξαναφέρνουμε Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Καραμνλήδες, Γεννηματάδες, Σαμαράδες, κλπ οικογενειοκρατίες από τη βουλή μέχρι τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ