Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους, γιατρός στη Βεργίνα!

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Βεργίνας, αλλά και των γύρω κοινοτήτων, βρήκε οριστικά λύση. Πλέον η περιοχή θα διαθέτει καθημερινά γιατρό, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κόσμο που το έχει ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βεργίνα επί σειρά ετών είχε ιατρική φροντίδα μόλις μια φορά το μήνα. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αντώνης Ζησιόπουλος, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε θερμά την Κυβέρνηση, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και όλους όσους στελεχώνουν το υπουργείο που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην επίλυση του προβλήματος. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαριδη για τις ενέργειές του και τον διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλία Πλιόγκα, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος, έκανε μεγάλο αγώνα για την επίλυση του προβλήματος.
«Ο διοικητής έδωσε πραγματικά την ψυχή του και κατάφερε να έχουμε γιατρό σε καθημερινή βάση στα τέσσερα χωριά του παλιού δήμου Βεργίνας. Του είμαστε ευγνώμονες…» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζησιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ