Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»: Τα πάντα για τον αγρότη και τον ερασιτέχνη κηπουρό

Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια κοντά στον επαγγελματία αγρότη, από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος. Βρίσκεται όμως κοντά και στους ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με
τη γη, σε ό,τι χρειαστούν για τον κήπο ή τον μπαχτσέ, για την καλλιέργεια λουλουδιών ή ζαρζαβατικών. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» θα βρείτε τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα κάνουν την εργασία σας ευκολότερη.

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα που λειτουργεί στην οδό Σταδίου 53 όπου μπορείτε να βρείτε γεωργικά εφόδια, σπόρους και προϊόντα θρέψης και φυτοπροστασίας, είδη κήπου και σπιτιού, εργαλεία και μηχανήματα, βιοκαύσιμα, λιπαντικά, σίτες, ζωοτροφές, είδη ένδυσης και υπόδησης για τις αγροτικές εργασίες και πολλά άλλα. Το κατάστημα «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» λειτουργεί και μέσω e-shop, όπου με ένα κλικ στο galitsiosagro.gr μπορείτε να βρείτε άνετα και γρήγορα όλες τις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν για τις εργασίες σας.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: 8:00 - 19:00
Τρίτη: 8:00 - 19:00
Τετάρτη: 8:00 - 19:00
Πέμπτη: 8:00 - 19:00
Παρασκευή: 8:00 - 19:00
Σάββατο: 8:00 - 14:30
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ