Οριστική διακοπή στη Football League

Οριστικά κατέβασε ρολά για φέτος το πρωτάθλημα της Football League (Γ’ Εθνική) μετά τη σύσκεψη των 14 ομάδων την Τρίτη (2/6) υπό την προεδρία του προέδρου της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκου. Χαρακτηριστικά, οι ομάδες της κατηγορίας τόνισαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά
μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και αυτό γιατί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έτσι, ενόψει του Δ.Σ. της Τετάρτης (3/6) εισηγήθηκαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, μαζί με δύο προτάσεις για την αναδιάρθρωση των δύο κατηγοριών. Η μία αφορά τη συγχώνευση της SL2 και της FL και τη δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας, χωρισμένης σε Βορρά και Νότο, χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδας.
Η δεύτερη πρόταση έχει να κάνει με την άνοδο οκτώ ομάδων από τη Football League στη Super League 2, δίχως και πάλι να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων. Πάντως, πολύ δύσκολα θα περάσει η πρόταση συγχώνευσης των κατηγοριών, καθώς αντιδρά η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην SL2, να ανεβούν δηλαδή 8 ομάδες από τη φετινή Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ