Quantcast

http://picasion.com/

Άλλο πάλι και τούτο: Νεαροί έκαναν βραδινό στέκι την οροφή της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας!

Επενέβη η Αστυνομία - Τι ανέφερε στο veriotis.gr ο πρόεδρος της ΕΛΒ
Έναν περίεργο και επικίνδυνο τρόπο να περνούν τα βράδια τους φαίνεται πως έχουν βρει παρέες νεαρών Βεροιωτών, οι οποίοι επιλέγουν ως στέκι, όχι κάποια πλατεία αλλά την οροφή της Ευξείνου Λέσχης στο Πανόραμα για να

απολαύσουν τη μπυρίτσα τους... με θέα! Συνήθεια που όχι μόνο αποτελεί παράνομη πράξη, αφού εισέρχονται σε ιδιωτικό χώρο, αλλά και άκρως επικίνδυνη. Προχθές το βράδυ συγκεκριμένα, παρέα περίπου 10 ατόμων, εισήλθαν στον χώρο της Ευξείνου Λέσχης με σκοπό να ανέβουν στην οροφή του κτιρίου. Οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. όπου εντόπισε τους νεαρούς, προχώρησε στην εξακρίβωση των στοιχείων τους και τους απομάκρυνε, αφού ειδοποιήθηκε και ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης. 
Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τομπουλίδη, μας ανέφερε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς η παρέα των νεαρών επιλέγει συχνά την οροφή της Λέσχης για... την ωραία θέα. Κάτι που όπως επεσήμανε, όχι μόνο είναι παράνομο, καθώς πρόκειται για εισβολή σε ιδιωτικό χώρο, αλλά μπορούν να προκληθούν φθορές σε ιδιωτική περιουσία μέχρι και τα χειρότερα, όπως κάποιος τραυματισμός.
Σημειωτέον, στο κέντρο της οροφής του κτιρίου υπάρχει ένας μεγάλο γυάλινο θόλος. Οι υπεύθυνοι της ΕΛΒ, προκειμένου να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως προειδοποιητικές πινακίδες, κάγκελα κτλ αλλά και προστατευτικά πλέγματα στον γυάλινο θόλο, αλλά όπως αναφέρει ο κ. Τομπουλίδης, οι νεαροί δεν... συγκινούνται.

«Προχθές το βράδυ έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και πλέον οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία των νεαρών», τόνισε, απευθύνοντας παράλληλα προειδοποίηση προς κάθε επίδοξο... εισβολέα, πως αν και οι υπεύθυνοι της Λέσχης δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε περαιτέρω ενέργειες, η εισβολή στον χώρο δεν παύει να είναι παράνομη πράξη και πως οποιαδήποτε φθορά προκληθεί στο μέλλον, ίσως βρεθούν υπόλογοι.

6 σχόλια:

  1. Φήμες λένε πως αν οι νεαροί ήταν αλλοδαποί, θα τους άφηναν ανενόχλητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εβριζα τώρα αλλά ούτε αυτό δεν αξίζει το σχόλιο σου. Τι διαβάζω θεέ μου.. πως τα γυρνάτε όλα σε αυτό το θέμα δε μπορώ να καταλάβω.. ημαρτον πια, ψύχωση σας έγινε.

      Διαγραφή
    2. Άδικο έχει; Ο κόσμος ανησυχεί με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθραίων στη χώρα και για αυτά που θα κάνουν όταν σταθούν στα πόδια τους. Άν εσύ δεν προβληματίζεσαι να κοιμάσαι ήσυχος, κι όταν σε πιάσουν στον ύπνο κάνε πως κοιμάσε και απόλαυσέτο.

      Διαγραφή
  2. Ωραιες εποχες επι δημαρχίας χαρουλας που οι αναρχικοι φιλοι τηςκιρης της εκαναν πάρτυ σρην Βέροια...με παραχωρήσεις κτηριων και απεραντη ελευθερια καλλιτεχνικων επεμβασεων στην πολη μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Ή ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?? ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ .. ΔΛΔ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΠΑΔΟΣ , ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πανό που είχαν κρεμάσει στη Βενιζέλου - οι γραφικοί wannabe αναρχικοί - στην περίφραξη του ΑιΓιάννη μετά από πόσο καιρό κατέβηκαν?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ