Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά μεταξύ Κουλούρας και Μελίκης

Ισχυρές δυνάμεις από Πυροσβεστική, δήμο και αντιπεριφέρεια
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουνίου 2020 σε έκταση μεταξύ Κουλούρας και Μελίκης, στην περιοχή «Παλιομάνα». Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, που έσπευσε
με 5 οχήματα από την Π.Υ. Βέροιας, 1 όχημα από την Π.Υ. Νάουσας και 1 όχημα από την Π.Υ. Αλεξάνδρειας και με συνολικά 20 Πυροσβέστες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν και ο δήμος Βέροιας με 1 υδροφόρο όχημα και 1 όχημα μεταφοράς προσωπικού, καθώς και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της αντιπεριφέρειας Ημαθίας με 1 σκαπτικό μηχάνημα.

Οι πυροσβέστες έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες μέχρι και αργά το απόγευμα, όπου κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο και να την σβήσουν. Από την πυρκαγιά κάηκαν εκατό (100) στρέμματα περίπου χορτολιβαδικής και παρόχθιας βλάστησης, ενώ δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή. Για τα αίτια της παραπάνω πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ