Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία η συλλογή τροφίμων από τους πρόσκοπους

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 ολοκλήρωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη δράση Συλλογής Τροφίμων για φορείς-ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας της πόλης μας που πραγματοποιήθηκε από τους όλους τους Προσκόπους της Βέροιας. Η δράση αυτή, η
οποία έγινε με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Σκέψεως και Φιλίας και περιλάμβανε σε πρώτη φάση στις 15 Φεβρουαρίου 2030 την συλλογή τροφίμων από τους δημότες τις Βέροιας μέσω των έξι (6) συνεργείων των Προσκόπων της Βέροιας που βρίσκονταν στις εισόδους Κεντρικών Μάρκετ της πόλης μας.
Η δεύτερη φάση της δράσης περιελάμβανε την καταμέτρηση και την καταγραφή των τροφίμων, ενώ η τρίτη και τελευταία φάση της δράσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαϊου και στις 6 Ιουνίου 2020 (λόγω των ειδικών συνθηκών) και περιλάμβανε την παράδοση των συλλεχθέντων τροφίμων από το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας (τα οποία έφτασαν τα 800kg!!!) στο Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας και το Συσσίτιο Αγάπης Ι. Ν.«Αγ. Σάββα» «Κυρριωττίσης».
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ