Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκινούν σήμερα τα ΚΣτ' Παύλεια της Μητρόπολης

Το απόγευμα διαδικτυακά η έναρξη 
Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, άρχεται το πρόγραμμα εορτασμού των ΚΣτ΄ Παυλείων προς τιμήν του ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων καθώς και λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των φετινών Παυλείων θα ανακοινωθούν δια της διαδικτυακής εκπομπής της έναρξης των φετινών Παυλείων, η οποία θα μεταδοθεί, σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ.

Στην εκπομπή θα απευθύνει τον εναρκτήριο λόγο του για τα φετινά Παύλεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των Παυλείων.

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imverias.gr, το αντίστοιχο κανάλι μας στο Youtube και τη σελίδα μας στο Facebook facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias και να λάβετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ