Quantcast

http://picasion.com/

Καταδίωξη διακινητών από τους Αστυνομικούς του Τ.Δ.Μ. Ημαθίας

«Χάλασε τη δουλειά» σε μεταφορά λαθροδιακίνησης κλιμάκιο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 25ης Ιουνίου, στο ύψος του Πολυμύλου επί της Εγνατίας οδού, όχημα που μετέφερε 6 παράνομους μετανάστες δεν σταμάτησε σε γενόμενο μπλόκο κλιμακίου
της Υπηρεσίας Διαχείρισης Μετανάστευσης. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος το οποίο και ακινητοποιήθηκε λίγο μετά. Διακινητής και διακινούμενοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο οι Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν 4 διακινούμενους αλλοδαπούς. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που οι συλλαμβάνοντες απασχολούσαν τις Αρχές.

2 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα με ποιό τρόπο απασχόλησαν τις αρχές οι συλλαμβάνοντες ( δηλαδή αυτοί που συνέλαβαν τους παραβάτες - οι αρμόδιοι αστυνομικοί με άλλα λόγια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ ΈΠΟΙΚΟΙ .αλλά έννοια σας και θα έρθει και οι σειρά σας κουφάλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ