Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο νέος «Γιάννης» στο Τσερμένι... έρχεται!

Εκεί που ξεκίνησαν όλα... Στο Τσερμένι. Στην Μάρκου Μπότσαρη 27, όταν πριν από τέσσερις δεκαετίες ο «Γιάννης» ξεκίνησε να προσφέρει το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης και έκτοτε έγινε σημείο αναφοράς με πιστούς οπαδούς. Ο «Γιάννης» ο... κλασσικός, μας αποχαιρέτισε για ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να περάσει στη νέα εποχή. Το πορτοκαλί και μαύρο λογότυπο έγινε πλέον πορτοκαλί και μπλε, όπως και τα χρώματα που θα κυριαρχούν στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του με το υπερυψωμένο του σαλόνι.

Ο «Γιάννης» μπορεί να άλλαξε ριζικά στην εμφάνιση αλλά όχι στην ποιότητα που κρατά αναλλοίωτη εδώ και 40 χρόνια με συνεχείς προσπάθειες να προσφέρει πάντα ό, τι καλύτερο. 

Τι φέρνει ο νέος «Γιάννης» στο Τσερμένι; Όχι μόνο τα αγαπημένα κλασσικά του, τα μπιφτέκια του, σε μερίδα, σε σάντουιτς ή σε burger, τα υπόλοιπα ψητά του και τις σαλάτες του, την σταθερά καλή ποιότητά του αλλά επιστρέφει με νέα προσθήκη στο μενού... σούβλες! Γιατί ο «Γιάννης» ανανεώθηκε και έγινε και πιο μερακλής!

«Γιάννης» is loading...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ