Quantcast

http://picasion.com/

Έξαλλος ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτηση σούπερ μάρκετ για την Ημέρα του Πατέρα

Έπεσε κράξιμο στο Twitter
Έξαλλος έγινε ο Βασίλης Τσιάρτας με την ανάρτηση που έκανε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την Ημέρα του Πατέρα που γιορτάστηκε χθες Κυριακή 21 Ιουνίου. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους μπαμπάδες με μία φωτογραφία και τη λεζάντα «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά». Το συγκεκριμένο καρέ εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια «Για ό,τι θέλεις να είσαι». Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του ΑΒ Βασιλόπουλου: Η εικόνα του χαρούμενου μπαμπά που έχει αφήσει την κόρη του να τον κάνει ο,τι θέλει -καθώς φοράει κοκαλάκια στα μαγιά και είναι μακιγιαρισμένος- προκάλεσε τον θυμό του Βασίλη Τσιάρτα που με ένα tweet δήλωσε ότι είναι «ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα» και πως δεν πρόκειται να ψωνίσει ξανά από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:
Μαζί με την οργή του κ. Τσιάρτα, όμως, ήρθε και η οργή των χρηστών του Twitter στο πρόσωπό του, με χαρακτηρισμούς όπως «ομοφοβικές θεωρίες συνωμοσίας», «ούγκανο» και «μυαλό αμοιβάδας».
Πηγε ο Τσιαρτας στο ταμείο του Βασιλόπουλου να ρωτήσει τους πόντους του και δάκρυσε ο μπάρμπα Στάθης
16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Κοιμήθηκα τώρα το απόγευμα λιγάκι στο μπαλκόνι, ξύπνησα κ τι να δω?
Με έχει πλοκαρει ο Τσιάρτας!!
Άλλο τέτοιο κακό για το 2020 να μην ξανά συμβεί.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη 💣apato_pititiri💣
σκεφτομαι Βασιλακη Σαββατο στον ΑΒ στην εθνικη να ψωνιζει με την ταχυτητα που τον διεκρινε στα γηπεδα...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη perry-perry
Ο Τσιάρτας ανακοίνωσε ότι δε θα ξαναψωνίσει από τον ΑΒ εξαιτίας της διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης για την Ημέρα του Πατέρα.

Αριστερό διαβήτης, μυαλό αμοιβάδας
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Jibolba ®
Ο Τσιάρτας δεν είναι αυτός που για να μετρήσει μέχρι το 15 και δεν φτάνουν τα δάχτυλα των χεριών του βγάζει και τα παπούτσια του;
86 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το να λέει μ@λακίες ο είναι τόσο σύνηθες και εύκολο, όσο για έναν άνθρωπο το να βάλει να πιεί ένα ποτήρι νερό.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη RougeVert.gr
Ο δεν ξαναπάει να ψωνισει ΑΒ Βασιλόπουλο και δεν ξέρουν οι Διευθυντάδες πού να τον βρουν να τον ευχαριστήσουν για την τεράστια -και ανέξοδη- διαφήμιση που τους έκανε...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Εδώ Χατζηαντωνίου
Χυδαίο είναι να χτίζεις ομοφοβική θεωρία συνωμοσίας πανω σε μια συνηθισμένη πρακτική / εικόνα κοριτσίστικου παιχνιδιού.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Pebbles
Εύχομαι μόνο όταν έπαιζε ο (όσο καλός κ αν ήταν,αν ήταν δεν ξερω) Να μην έγινε πρότυπο για τα παιδιά. Γιατί τα παιδιά δε θα εμειναν μόνο στο καλό σουτ και στην τεχνική αλλά θα διαβάζουν κ αυτές τις απαίσιες αποψεις.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ☆VaSiLiKi🦉
Στο μεταξύ ο παίζει να άκουγε "Βασιλόπουλο" και να πήγαινε εκεί επειδή νόμιζε ότι ανήκει στη βασιλική οικογένεια.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ms

Πηγή

16 σχόλια:

  1. Ο Τσιάρτας έχει δίκιο και μπράβο του που παρεμβαίνει γνωρίζοντας ότι θα τον κράζουν κάτι χωριάτες, τάχαμου μοντέρνοι νεοιδεαλιστές, τρομάρα τους. Αυτό το καρναβάλι στην φωτογραφία, είναι πρωτότυπο πατέρα?
    Θου Κύριε, φρίξον ήλιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το χειρότερο ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ πατέρα, έχετε δίκιο. Εσείς τι πρωτότυπο πατέρα έχετε;

      Διαγραφή
    2. Βλαμμένος είσαι Κώστα?

      Διαγραφή
    3. Σ'ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό. Χαίρομαι για μένα, ανησυχώ για σένα. Ο Απόστολος Παύλος έλεγε "ήμεθα τα καθάρματα του κόσμου", γιατί πολύ απλά έλεγε την αλήθεια. Τα πρότυπα και τα ήθη της νέας εποχής, της νέας τάξης πραγμάτων, με βρίσκουν, όχι μόνο αδιάφορο, αλλά και πολέμιό τους. Τώρα, εφόσον υπάρχουν νεοαστοί, βλαχαδερά, πρώην χωριάτες, που πουλάν κουλτούρα, ο αγώνας για ξεστράβωμα πρέπει να ενταθεί. Καλή φώτιση.

      Διαγραφή
    4. Τρέξε να πάρεις πρώτος...

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και έχει δίκιο.Ο μόνος σκοπός τους είναι η αντιστροφή όλων των αξιών.Μέχρι να φέρουν πλήρη σύγχηση στο μυαλό όλων των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάει ο κόσμος με τον τρελό..... Να δείτε που θα γίνει και πολιτικός! Τσιαρτες μας αξίζουν και τπτ άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείς Τσάτρες ίδιους τους με ενα νόμο και ενα άρθρο; Που θα χτυπουν νταούλια και οι άλλοι θα χορεύουν; Τους γκόου μπάκ; Τους απο την αρχή μέχρι τέλους ψεύτες και παπατζήδες Ελληνοφοβικούς; Στα τσακίδια και ακόμη παραπέρα.Μα τόσο θράσος; Μόλις χτες ηταν που τους πληρώσαμε πολύ ακριβά να κάνουν κουμάντο το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρτε Τσαρτες να συνεχίσει το φαγοπότι. Ελληαναραδες διέλυσαν οικονομικά την πατρίδα μας!

      Διαγραφή
  5. Το ότι κλώτσησε την μπάλα δεν σημαίνει οτι θα του δωσουμε την πνευματικη καθοδηγηση της Ελλαδος στα ποδ χερια του.Δινουμε το δικαίωμα στους κωστακηδες, να νοιώθουν τα καθάρματα αυτου ο κόσμου και να ακούν τις αποψεις ενός ποδοσφαιριστη.Εμεις δεν νοιώθουμε καθάρματα και ο ανδρισμός μας δεν κινδυνεύει απο διαφημίσεις σουπερ μαρκετ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύρισε το μούσι, βγάλε το τατουάζ, βρες δουλειά, κάνε οικογένεια, ανέλαβε ευθύνες και μετά θα καταλάβεις τι βλακείες έλεγες στην ανέμελη και ανεύθυνη περίοδο της ζωή σου.
      Στο λέει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ με αγάπη.

      Διαγραφή
    2. O Τσιαρτας δεν εχει μουσι,τατουαζ,εχει δουλεια ,οικογενεια,ευθυνες αλλα ειναι γκασμας και η ζωη του ανεμελη και ανευθυνη.Μηπως τα προτυπα σου ειναι λαθεμενα?

      Διαγραφή
  6. Ο ανδρισμός μας όχι. Των παιδιών μας όμως. Απλά δε καταλαβαίνω γιατί όλα πρέπει να γίνονται με τον γκέι τρόπο. Γκέι στη τν γκέι στο ράδιο στα κομμωτήρια...παντού. δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν στα κρεβάτια τους. Αλλά κ τόση προβολή. Τόσο στη μόδα. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΣ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΕΊΝΑΙ... ΚΑΠΩΣ! ( ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ )
    ΑΛΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ