Εθελοντική αιμοδοσία στη Νάουσα

Από την Διοίκηση και τους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το αίμα δεν αποτελεί εμπορεύσιμο αγαθό με κατοχύρωση από τον Νόμο και διατίθεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη. Η αξία του Εθελοντή Αιμοδότη είναι η προσφορά του και η
ανταμοιβή του είναι η το δυνατό συναίσθημα της χαράς της ζωής. Τα αγαθά αυτά στοιχίζουν μόνο 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτει. Το σημαντικό είναι να εξαλειφθούν οι φοβίες που έχει κάποιος που δεν έχει αιμοδοτήσει, να γίνει γνώστης της σπουδαιότητας της προσφοράς του στο συνάνθρωπο και να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να τους ενθαρρύνει και να αυξηθούν οι φιάλες αίματος, οι φιάλες προσφοράς για την ΖΩΗ!

Ο στόχος μας είναι να υπάρχουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγιζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών. Σας προσκαλούμε όλους και όλες που μπορείτε να αιμοδοτήσετε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ημέρα του Ελληνικου Ερυθρού Σταυρού από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00 στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νάουσας . Παράλληλα όλοι μπορείτε να γίνετε δότες μυελού των οστών με μια πολύ απλή διαδικασία. Σας περιμένουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ