Quantcast

http://picasion.com/

Είναι τόσο όμορφα εκεί στη Λ.Α.Φ.;

Ναι, είναι!
Μόλις τρία χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βέροιας, ακριβώς στην είσοδο της Αγίας Βαρβάρας, υπάρχει ένας καλοκαιρινός παράδεισος που κλέβει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τους επισκέπτες. Ένα εκπληκτικό μέρος, μέσα στο πράσινο που αποτελείται από πισίνα, κυλικείο,
εστιατόριο και δεκάδες ομπρέλες-ξαπλώστρες για να απολαύσει κανείς την ηλιοθεραπεία του. Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη Λέσχη Αξιωματικών Φρουρών Βέροιας, η οποία αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τις καλοκαιρινές αποδράσεις των ανδρών και γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας. 

Καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, επτά ημέρες την εβδομάδα, υποδέχεται δεκάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τις οικογένειές τους. Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και θεωρείται από τις κορυφαίες Λέσχες στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες στρατιωτικοί-αστυνομικοί-πυροσβέστες, όχι μόνο από την Ημαθία, αλλά και από όμορους νομούς. 

5 σχόλια:

  1. Πανέμορφος χώρος πεντακαθαρη πισινα χαμηλές τιμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο για σώματα ασφαλείας όμως δυστυχώς

      Διαγραφή
  2. Εκατοντάδες.. κόψε κάτι.οσες φορές έχω πάει μόνο μια φορά είχε κόσμο και αυτοί πήγαν μόνο για να φάνε.οντως πολύ ωραίο μέρος και πολύ κοντά στην πόλη αλλά είπαμε.οι Βεροιωτες μια ζωή ξενέρωτοι θα μείνουν.για αυτό παιρνουν πάντα βαθμό μηδέν στο καμάκι.σσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ